Happy Day: «Έφυγε τόσο ξαφνικά! Τον ξέρει και ο Θέμης» - Η θλιβερή ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ο θάνατος που έχει συγκλονίσει τον δημοσιογραφικό κόσμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: «Έφυγε τόσο ξαφνικά! Τον ξέρει και ο Θέμης» - Η θλιβερή ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Θρήνος έχει σκορπίσει τις τελευταίες ημέρες στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς μετά τον διπλό θάνατο που ανακοινώθηκε για το κανάλι της ΕΡΤ, την Κυριακή 8/1 έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ακόμη ένας γνωστός δημοσιογράφος. Αναφορά στο θάνατο του έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day.

Την ώρα που ο Δήμος Βερύκιος βγήκε στον αέρα της εκπομπής, μαζί με την παρουσιάστρια αναφέρθηκαν στην τραγική αυτή απώλεια που έσκασε σαν "βόμβα" στην τηλεόραση και σε όσους τον γνώριζαν.

Ο θάνατος που συγκλόνισε το Happy Day

«Είναι ένας συνάδελφος που όλοι γνωρίζουμε, ακμαίος που έφυγε τόσο ξαφνικά», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή προλογίζοντας το γεγονός.

«Ξέρεις κάτι; Σε αυτή την παλιοδουλειά που κάνουμε να προσέχουμε. Και εσείς οι λίγο πιο μικρότεροι από εμένα εκεί οι 40άρηδες, διπλή προσοχή και πρέπει να κάνουμε εξετάσεις και πρέπει την διατροφή μας να προσέχουμε», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

«Είχαν πάει για να δουν τους γονείς του, τον πατέρα του αν δεν κάνω λάθος», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Πόσο άδικο. Πας για Χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένεια σου και ξαφνικά να φεύγεις. Τι να πω. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας. Επειδή έτυχε να τον γνωρίζω και ο Θέμης πολύ καλά, ήταν ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τέλος.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Τζένος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο ίδιος υπέστη ανακοπή καρδιάς σε ξενοδοχείο που διέμενε στην Πάτρα. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από διασώστες και γιατρό του ΕΚΑΒ, αλλά και από τους γιατρούς στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” όπου διακομίστηκε στη συνέχεια, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν ζωντανό.

Τα τελευταία χρόνια τον παρακολουθούσαμε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στα Παραπολιτικά όπου έδινε το πολιτικό, και όχι μόνο, στίγμα της ημέρας. Η σύζυγό του, παρουσιάστρια και αντιδήμαρχος Πειραιά, Αντριάννα Ζαρακέλη, βιώνει μεγάλο πόνο, όπως και ο γιο τους, Γιάννης.

Παναγιώτης Τζένος πέθανε