«Μου είχαν πει ότι είναι και προσπαθούσα να...» - Η αναφορά της Ελεονώρας Μελέτη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Τι έκανε για να το καταλάβει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου είχαν πει ότι είναι και προσπαθούσα να...» - Η αναφορά της Ελεονώρας Μελέτη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Το πρωί της Δευτέρας (9/1) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναμενόμενο ήταν να συζητηθεί η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου. Η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, διανύει την καλύτερη και πιο ευτυχισμένη περίοδ της ζωής της, περιμένοντας το πρώτο της παιδάκι ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γνωστοποιώντας το (δείτε την εδώ).

Στην πρωινή εκπομπή του Mega, η Ελεονώρα Μελέτη, δεν μπορούσε να αφήσει αυτη την είδηση ασχολίαστη, όπως και με την Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ τα όσα είπαν για την influencer).

Τα σχόλα της Ελεονώρας Μελέτη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι της είχαν μεταφέρει πως η παρουσιάστρια ήταν έγκυος, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τέλειοι Ξένοι».

«Εγώ έμεινα σε κάτι που έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ανάρτησή του για την Ιωάννα Μαλέσκου. Είπε ότι τώρα με αυτή τη φωτογραφία της Ιωάννας και με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, δίνονται απαντήσεις και σε άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα επαγγελματικά. Πρέπει να είναι 4 με 5 μηνών έγκυος.

Μήπως η Ιωάννα Μαλέσκου συζητούσε τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, γνωρίζοντας ότι είναι έγκυος και πολύ συνειδητά αποφάσισε να πει όχι σε όλες και να μείνει εκτός;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα αποκάλυψε: «Πάντως όταν είχε γίνει η πρεμιέρα των “Τέλειων Ξένων”, στα τέλη Νοεμβρίου, υπήρχε πληροφορία. Δηλαδή είχα δεχτεί ένα τηλεφώνημα, στο οποίο με είχαν ρωτήσει αν θα ερχόταν η Ιωάννα Μαλέσκου εκείνο το βράδυ, λέγοντάς μου ότι είναι έγκυος. Σαφώς, προσπαθούσα να δω αν υπάρχει κοιλίτσα, αλλά δεν πήγα να της πω κάτι. Δεν θα πας σε μία έγκυο να πεις ότι “έχω μάθει ότι είσαι έγκυος”. Δεν το κάνεις, είναι άσχημο. Με το καλό, να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Εμείς ανταλλάξαμε τις ευχές μας χθες το βράδυ».

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ιωάννα Μαλέσκου και την εγκυμοσύνη της

Να υπενθυμίσουμε ότι ασχολίαστη την είδηση της εγκυμοσύνης δεν άφησε ούτε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της, σήμερα το πρωί (9/1).

Η παρουσιάστρια του Alpha, αναφέρθηκε στους μήνες που είναι έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου και στον ότι το κρατούσε καλά φυλαγμένο το μυστικό της εγκουμοσύνης της, καθώς όπως είπε στην συνέχεια την είχε συναντήσει πριν από λίγους μήνες ότι την είχε συνατήσει σε μια εκδήλωση και δεν φαινόταν καθόλου η κοιλίτσα της μελλοντικής μανούλας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι πέντε μηνών έγκυος. Είναι στην καλύτερή της φάση και το είχε κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Εγώ έτυχε και την είδα πριν κάνα δίμηνο σε ένα event και δεν φαινόταν τίποτα. Με το καλό, είναι μια κούκλα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και ότι η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην αρχή τους 5ου μήνα.