Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Το ανακοίνωσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, καθώς η απομάκρυνσή της από το ΣΚΑΪ και η αποχή της από την τηλεόραση άφησε σε πολλούς ερωτηματικά. Παρόλα αυτά, η ίδια φαίνεται πως βρίσκεται σε μία νέα φάση ζωής, καθώς από εκεί που δεν το περίμενε κανείς ανακοίνωσε πως είναι έγκυος (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της και η διαφορά ηλικίας τους).

Το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας όλο τον κόσμο άναυδο με τα ευχάριστα νέα, ενώ και η ίδια φαίνεται πως λάμπει από ευτυχία. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα, χαϊδεύοντάς την.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και οι ευχές άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Τι δήλωνε για την προσωπική της ζωή

«Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά. Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και επαναπροσδιόρισα πράγματα, έβαλα άλλες προτεραιότητες» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί»

.Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε: «Δεν ήθελα να γίνω μαϊντανός, οπότε δεν είχα δείξει πολλά στοιχεία μου. Αυτή την ηρεμία που έχω τώρα μακάρι να μπορούσα να την είχα και νωρίτερα, θα ήμουν πολύ διαφορετική. Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και τη χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις.

Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της για την απομάκρυνση από το ΣΚΑΪ και την τηλεόραση.