Εκείνη είναι 33 ενώ εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά

Ποιος περνάει ποιον;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη είναι 33 ενώ εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά

Μπορεί να της έχουν χρεώσει αρκετές σχέσεις από τότε που ανέβηκε στην Αθήνα, όπως για παράδειγμα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (αφού είχε πετάξει και εκείνη πολλά "καρφιά"), ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε τον έρωτα της και δεν χρειάζεται να τον κρύψει.

Η παρουσιάστρια είναι full in love με τον Κωνσταντίνο Δανιά, τον οποίο γνώρισε χάρη στην αγάπη που έχουν και οι δυο με τα ζώα, αφού εκείνος είναι εκπαιδευτής σκύλων.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της Ιωάννας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους, ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Τα τελευταία χρόνια μένει στη Δάφνη Αττικής, και σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

Η διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά

37 ετών. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γενημμένη 14 Φλεβάρη του 1989 και είναι 33 ετών, ενώ όπως έχει κυκλοφορήσει ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι 37 ετών. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ταξίδεψαν εκτός Αθηνών.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Δανιάς διαφορά ηλικίας

Ερωτική απόδραση στα Μετέωρα για το ζευγάρι

Εδώ και λίγο καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δανιά. Οι δυο τους δεν έχουν κάνει καμία επίσημη κοινή εμφάνιση και έχουν προτιμήσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τις πρώτες κοινές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν).

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο αγαπημένος της, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το ρεπό τους και να κάνουν ένα ταξίδι - αστραπή στα Μετέωρα.

Μάλιστα, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύντροφός της, αποφάσισαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμηση στα Μετέωρα.

Ιωάννα Μαλέσκου σύντροφος

«Μετέωρα. Μια εκδρομή που καιρό τώρα ήθελα να κάνω. Αυτό το ΣΚ είχε διαδρομές σε άσφαλτο, χώμα, πέτρες,με ήλιο, με βροχή. Τα είχε όλα. Κι εγώ τα είχα όλα. Με το ηλεκτρικό μου ποδήλατο, καλή παρέα και αστείρευτη διάθεση για περιπέτεια και φύση. Επιτέλους ζωντάνια! Αναζητώντας το πραγματικό νόημα της ζωής. Ανακαλύπτοντας το μέσα μου. Εξερευνώντας την Ελλάδα. Ακολουθήστε με», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.