«Σε παρέπεμπε σε μάνατζερ, είχε απαιτήσεις...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Το ξέρω εγώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σε παρέπεμπε σε μάνατζερ, είχε απαιτήσεις...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πραγματοποίησε βραδινή έξοδο και οι κάμερες των εκπομπών τον συνάντησαν. Μίλησε λοιπόν στους δημοσιογράφους και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους. Ο γιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που πριν από λίγο καιρό έκανε μια ανάρτηση και συγκίνησε αρκετά τους ακόλουθους του (δείτε την εδώ) έχει εξαφανιστεί ειδικά το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί με κούρασε όλο αυτό και κάθομαι και βλέπω τα νέα τα παιδιά, αλλαγή σκυτάλης. Υπήρξε μια περίοδος που με έπαιρναν όλα τα κανάλια και με κούρασε αυτό το πράγμα. Άλλαξα κινητό και είμαι στην ησυχία μου.

«Τις ταινίες των γονιών μου δεν τις βλέπω πια σαν γιος, αλλά σαν θεατής. Είχα δει την ταινία “Αλίκη my love”. Όπως είδατε, θα μπορούσε η Αλίκη να τα καταφέρει και στο εξωτερικό, ήταν εξαιρετικά τα αγγλικά της, αλλά για κάποιους λόγους έμεινε Ελλάδα» ήταν οι απαντήσεις στους στους δημοσιογράφους.

Η αποκάλυψη του Τσουρού για τον Παπαμιχαήλ

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, ξεκίνησε ο σχολιασμός, με τον Κώστα Τσουρό να παίρνει το λόγο και να σχολιάζει τα λόγια του σχετικά το λόγο που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, δεν είναι μόνο ότι άλλαξε το κινητό του για να έχει ησυχία. Γενικά κάθε φορά που τον καλούσαν και τους ζητούσαν να παραχωρήσει συνέντευξη ή οτιδήποτε άλλο, ο ίδιος είχε μεγάλες απαιτήσεις που δεν μπορούσαν να ικανοποιηθούν, ενώ δεν μιλούσε απευθείας σε αυτόν αλλά στον μάνατζερ του.

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, όταν τον έπαιρναν τα κανάλια για να πάει, είχε άλλες απαιτήσεις για να πάει. Οπότε, δεν είναι μόνο το ότι άλλαξε κινητό για να είναι στην ησυχία του. Προφανώς δεν ικανοποιούσαν τα κανάλια τις απαιτήσεις του. Το ξέρω εγώ. Είχε απαιτήσεις. Όταν τον έπαιρνες για μία συνέντευξη, σε παρέπεμπε σε μάνατζερ.

Ο μάνατζερ μιλούσε μαζί σου για να κανονίσει τη συνέντευξη και είχε απαιτήσεις, οι οποίες δύσκολα μπορούσαν να ικανοποιηθούν από τα κανάλια», είπε ο Κώστας Τσουρός.