«Θα κλείσουν τα σπίτια σας» - Άσχημη λεκτική επίθεση του Κούγια στην Κουτσελίνη και την δημοσιογράφο της

« Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και καταστρέφει ανθρώπους, κι εσύ κι αυτή θα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα κλείσουν τα σπίτια σας» - Άσχημη λεκτική επίθεση του Κούγια στην Κουτσελίνη και την δημοσιογράφο της

Αναβολή πήρε για ακόμη μια φορά η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της (δείτε ποια είναι η νέα ημερομηνία). Ο δικηγόρος λοιπόν, Αλέξης Κούγιας αμέσως μετά, μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Κατά την διάρκεια όμως των δηλώσεων του μια δημοσιογράφος έφερε την έκρηξη του, ειδικά επειδή τον διέκοπτε την ώρα που μιλούσε.

Το ξέσπασμα του Κούγια στην δημοσιογράφο της Κουτσελίνη λόγω της Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη, από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, τον διέκοψε για να υποβάλει ερώτηση με αποτέλεσμα την έκρηξή του και κάνοντας λεκτική επίθεση στην Ζήνα Κουτσελίνη με την οποία όπως όλα δείχνουν θα τα πουν στα δικαστήρια.

«Μην ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια! Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και καταστρέφει ανθρώπους, κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα. Θα κλείσουν τα σπίτια σας από τις αγωγές. Δεν θα ξαναδιακόψεις.

Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δίπλα της δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, γραφείο ευρέσεως δικηγόρων είστε! Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά!» είπε μεταξύ άλλων.

Εναντίον ποιον ετοιμάζει μηνύσεις εκατομμυρίων ο δικηγόρος

Ο ποινικολόγος, σε δηλώσεις του στις κάμερες των εκπομπών, υποστήριξε πως 8 ιατροδικαστές έχουν καταθέσει πως τα παιδιά δεν δολοφονήθηκαν. Σημείωσε δε πως «έγιναν τεράστια λάθη» και χαρακτήρισε την υπόθεση τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη του αιώνα.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις κατά ιατροδικαστών όπως Καλογρηά, Καρακούκη, Λέων κ.ά και θα ζητήσουν 1 εκατομμύριο ευρώ από κάθε εκπομπή που συνέβαλε στο να καταστραφεί η ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου.