«Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό; Είναι ανήθικο» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για Σπυροπούλου & Σταθοκωστόπουλο

Ξέσπασε στο πλατό για τα άσχημα σχόλια που δέχονται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό; Είναι ανήθικο» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για Σπυροπούλου & Σταθοκωστόπουλο

Την γυμνή φωτογράφιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες συζητιέται έντονα λόγω της γέννησης του γιου της που έφερε την ευτυχία στην οικογένεια του (δείτε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο).

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι και τους ευχήθηκαν με τη σειρά τους για το θαύμα που ζουν από την περασμένη εβδομάδα.

Το ξέσπασμα Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο & Σπυροπούλου

Αυτό που ενόχλησε ωστόσο έντονα την παρουσιάστρια ήταν το γεγονός πως κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο προφίλ της στο Instagram της σχολίασαν ορισμένοι με πολύ άσχημα λόγια για την φωτογράφιση, ενώ όπως ανέφερε το Σαββατοκύριακο γράφτηκαν πολλά άρθρα.

«Επειδή έπαιζε παντού χθες η φωτογραφία, διάβαζα τα σχόλια από κάτω. Εκτός από τις ευχές, πολλά τα αρνητικά σχόλια και λεώ ρε παιδί μου για ποιον λόγο κάποιος, όταν βλέπεις ότι ένα ζευγάρι έχει φέρει στον κόσμο το μωράκι του, να κάνει κάτι τέτοιο;» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και κάτι άλλο που με στεναχώρησε και δεν ξέρω αν κάνει να το πω… ξέρεις ότι η γυναίκα έφερε στον κόσμο το μωράκι της… διαβάζω άρθρα μες στο Σαββατοκύριακο για πρώην σχέσεις της, για φήμες. Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό; Είναι ανήθικο. Βλέπεις ότι έχει προχωρήσει. Για ποιον λόγο τέτοια κακεντρέχεια και χολή; Ευχήσου να τους ζήσει το παιδάκι!» συμπλήρωσε.

Η αποκάλυψη που έκανε για το όνομα

«Το παιδί θα το πούνε Βλάσση, όπως λένε και τον πατέρα του Βασίλη. Αν δεν κάνω λάθος, επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη, είναι το 8ο εγγόνι που αποκτά ο κύριος Βλάσσης με τη σύζυγό του. Αυτή την περίοδο περιμένουμε αρκετές κοπέλες από την showbiz να γεννήσουν και η Κωνσταντίνα είναι η πρώτη, έκανε ποδαρικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Να τους ζήσει μέσα από την καρδιά μας και πάνω από όλα να είναι γερό και καλότυχο», είπε χαρακτηριστικά.