Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο - H νέα ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την γέννα

Γεμάτο με μπαλόνια και λουλούδια το δωμάτιο που έμενε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/konstantinaspyropoulou
Instagram/konstantinaspyropoulou

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εδώ και μερικές ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το πρωί της Παρασκευής πήρε μάλιστα εξιτήριο από το μαιευτήριο και είδαμε για πρώτη φορά το ζευγάρι να κρατά το γιο του.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει (δείτε το εσωτερικό του σπιτιού). Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστρια ξεσπώντας παράλληλα σε κλάματα - δείτε το βίντεο.

Η πρώτη φωτογραφία της Σπυροπούλου μέσα από το μαιευτήριο

Λίγο μετά την ανάρτηση με τις γυμνές πόζες μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο όταν ακόμη ήταν έγκυος στο γιο τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση με φωτογραφία που τράβηξε μέσα από το δωμάτιο στο μαιευτήριο που γέννησε.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία από το γεμάτο μπαλόνια και λουλούδια σε μπλε χρώμα δωμάτιο και με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και την στήριξαν.

Σπυροπούλου παιδί

Ποιος είναι ο σύζυγός της

Πρώτος στην Αθήνα ήρθε ο Φώτης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του επίσης γνωστού επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και έναν χρόνο μετά ακολούθησε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του Βασίλη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Protothema.gr, τα δύο αδέλφια συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στου Ψυρρή και μετά σε ένα άλλο επί της Ευριπίδου. Δούλεψαν μαζί, παράλληλα με τη φοίτησή τους στο Νυχτερινό Γυμνάσιο, στην αρχή ως βοηθοί σερβιτόρου σε εστιατόρια της περιοχής.

Την περίοδο 1973-1974 ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος σε ηλικία μόλις 25 ετών μαζί με τον αδελφό άνοιξαν το δικό τους μαγαζί. Ενα μικρό καφέ, το «Ποσειδών», στην πλατεία της παλαιάς αγοράς στην Πλάκα. Μετά το «Ποσειδών» ακολουθούν τα «Απόλλων», «Ερμιόν», «Νεφέλη». Με ίσα ποσοστά ξεκινούν τη δημιουργία ενός μικρού ομίλου.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στα δύο αδέλφια οδηγεί τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο στην απόφαση να πορευτεί στην Α’ Εθνική του καφέ και της εστίασης. Ενας από αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, με τον οποίο έγιναν κουμπάροι και συνέταιροι στο καφέ-εστιατόριο «Διογένης» στην Πλάκα και μετέπειτα στο καφέ «Οστρια» στη Γλυφάδα.

Όπως έγραψε το protogema.gr ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου το 2016 αριθμούσε 20 μαγαζιά: τα «Ακρωτήρι», «Αλιμος», «Baraonda», «Bocca Beach», «Coast», «Διογένης», «Διόνυσος Zonars», «Daphne’s», «Dia Noche», «Ελαία», «Εν Πλω», «Ταβέρνα του Ψαρά», «Hermion», «Ιθάκη», «Lis», «Νότος», «Οστρια», «Τερίνα», «Vive Mar» και «Mohito Bay».

Σήμερα, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες!