Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Θα μου πει η κυρία Τουμασάτου...» - Πυρ και μανία ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του

Ξέσπασε σε κλάματα στη συνέχεια

«Θα μου πει η κυρία Τουμασάτου...» - Πυρ και μανία ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του
News 09.01.2023 13:54
Από Στέλλα Μούτσιου

Το πρωί της Δευτέρας 9/1 ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το κατώφλι του δικαστηρίου και πραγματοποίησε την απολογία που περίμεναν τόσο καιρό τα φερόμενα θύματά του. Η Λένα Δροσάκη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπήκαν πιασμένες χέρι χέρι στην αίθουσα, ενώ τις ακολούθησαν και πολλοί ακόμη άνθρωποι του χώρου, οι οποίοι θέλησαν να δείξουν την στήριξή τους σε αυτές και όχι μόνο.

Ο ίδιος, λοιπόν, την ώρα που μιλούσε στους αρμόδιους για όλα όσα κατηγορείται αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατηγορώντας την πως δεν είναι καν μάρτυρας, ωστόσο στη συνέχεια μίλησε και για την Μαριάννα Τουμασάτου και την Εβελίνα Παπούλια στην προσπάθειά του να διαψεύσει τα λεγόμενά τους. Το όνομα της πρώτης, βέβαια, δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα ο κόσμος που βρέθηκε εκεί, αλλά και όσοι παρακολουθούν την δίκη όλη αυτή την ώρα, να απορούν.

Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και η αναφορά στην Μαριάννα Τουμασάτου

«Θα μου πει η κυρία Τουμασάτου τι είμαι και η φίλη της πρώτης καταγγέλλουσας που ήρθε εδώ; Είμαι άπιστος, ναι. Βιαστής δεν είμαι. Είμαι νευρικός κ.λπ Δεν έχω βρίσει ποτέ. Ο γιος μου το καλοκαίρι δούλεψε γκαρσόνι και το έκανε και πολύ καλά μάλιστα. Είναι μέσα στους 10 καλύτερους νέους ηθοποιούς. Από αυτά που έβγαλε μου έστελνε και εμένα 10 ευρώ για να φάω κάτι παραπάνω. Ξέρετε τι είναι η φυλακή; Ερχόμουν με χειροπέδες και οι μόνοι που νοιάζονταν για μένα, γιατί ήξεραν που πάω ήταν οι φρουροί στην κλούβα. Η φυλακή σου σταματάει το μυαλό, λιώνεις. Η γυναίκα αυτή που δεν της ήμουν πιστός ερχόταν το πρωί στη φυλακή στην Τρίπολη για να μου φέρει αυτά τα 10 ευρώ του γιου μου. Μας τελείωσαν, κυρία πρόεδρε, δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν…», είπε έντονα φορτισμένος και ξέσπασε σε κλάματα.

«Όσα αυτοκίνητα και να είχα εγώ δεν βίαζα, δεν τους βγαίνει…Ακούστηκε ότι είχα ένα αυτοκίνητο τόσο διαστημικό που δεν μπορούσε να βρει το πόμολο της πόρτας να ανοίξει.. Έρχεται η κυρία Παπούλια και λέει αυτά που λέει. Μιλάγαμε για δουλειά μέχρι το 2019. Την ενδιέφερε πολύ η δουλειά που της είχα προτείνει, θα την σκηνοθετούσα. Αυτό που έρχονται όλοι και σε όλους έχει δείξει τα γεννητικά μου όργανα; Θα μου πεις εδώ σε λένε βιαστή αυτό σε ενοχλεί; Όλα με ενοχλούν», ανέφερε - δείτε την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίκη Φιλιππίδη: «Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες» - Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού στην απολογία του

«Η γυναίκα αυτή που δεν της ήμουν πιστός ερχόταν στη φυλακή και...» - Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη απολογία του ο Φιλιππίδης

Share