Σάκης Αρσενίου: Παντρεύτηκε με την Λαμπρινή Πλεύρη - Η πρώτη φωτογραφία τους από τον πολιτικό του γάμο

Έγινε γνωστό από την Soula Glamourous

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @sakisarseniou_official)
(instagram / @sakisarseniou_official)

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) έγινε γνωστή η είδηση του γάμου της Λαμπρινής Πλέυρη με τον Σάκη Αρσενίου. Ο γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα είχε μιλήσει για το πρώτο του παιδί που περιμένει (δείτε εδώ τα λόγια του) και η πλέον σύζυγος του παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Πριν από λίγες εβδομάδες είδαμε το ερωτευμένο ζευγάρι, να είναι μαζί το ραντεβού για την πρόβα του νυφικού. Ο τραγουδιστής μαζί με την σύντροφο του, Λαμπρινή, περιμένουν ένα αγοράκι και θέλουν να του δώσουν το όνομα του πατέρα του "Κωνσταντίνος". Την ώρα που είπε ο τραγουδιστής το φύλο και το όνομα, ήταν φανερή η συγκίνηση του.

«Περιμένουμε τον γιο. Είμαι χαρούμενος, τρελαμένος, είναι λογικό. Θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η κίνηση του τραγουδιστή είναι αρκετά τολμηρή, διότι πολλοί θεωρούν πως είναι γρουσουζιά ο γαμπρός να βλέπει την νύφη με το φόρεμά της πριν πραγματοποιηθεί το μυστήριο, αλλά δεν φαίνεται να τους απασχολούν αυτές οι προκαταλήψεις, αφού είναι σίγουροι για την αγάπη τους.

Ο γάμος και η φωτογραφία του Αρσενίου με την Πλέυρη στο δημαρχείο

Μέσα από τον δημοφιλή ανώνυμο λογαριασμό στο instagram, Soula Glamourous έγινε γνωστή η είδηση για τον γάμο του τραγουδιστή με την αγαπημένη του. Όπως λέει και η διαχειρίστρια του λογαριασμού, χάρης στους "πράκτορες" της έβγαλε λαβράκι.

Ο Αρσενίου με την Πλεύρη στο δημαρχείο
(instagram / @soulaglamourous)