Δέσποινα Βανδή: Το viral βιντεο που τραγουδά σε σοκάκι της Πάρου - Το τραγούδι που διάλεξε τι σχέση έχει με τον Μπισμπίκη

Πήγαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο εκεί!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ)
(NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ)

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη διανύουν την πιο ωραία περίοδο της ζωής τους, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν ο ένας τον άλλον για συντροφιά και δεν διστάζουν να το δείξουν. Το ερωτευμένο ζευγάρι, συνηθίζει όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, να πηγαίνουν λίγες μέρες διακοπές, όπως πριν τα Χριστούγγενα που τους είδαμε στην Αράχωβα (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Αυτή την φορά, όμως διάλεξαν έναν πιο καλοκαιρινό προορισμό, με τον καλό καιρό που έκανε και έτσι βρέθηκαν στο νησί της Πάρου. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, λοιπόν, δημοσίευσαν ένα βίντεο με την πρώτη να τραγουδά στα σοκάκια του νησιού, ένα τραγούδι, που έμμεσα σχετίζονταν με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή να τραγουδά στον Βασίλη Μπισμπίκη στα σοκάκια της Πάρου

Μαζί είχαν επισκεφτεί μια ταβέρνα του νησιού όπου η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να κάτσει στο σοκάκι και να ερμηνέυσει με την ψυχή της το γνωστό τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» που παραπέμπει στη σειρά που πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της.

Το βίντεο με την Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει, καθισμένη στο σοκάκι του νησιού έχει γίνει viral στο ΤikTok με τους θαυμαστές της να αφήνουν σχόλια αγάπης και θαυμασμού για την Δέσποινα Βανδή και την ερμηνεία της.

Να υπενθυμίσουμε τα σχόλια που είχαν δεχτεί για την εξόρμηση τους στην Αράχωβα με τον Γιώργο Λιάγκα, να "σκάει" στα γέλια. Φυσικό και επόμενο ήταν ο παρουσιαστής, που σχολιάζει καθημερινά, να αναφερθεί σε αυτό, όπως είχε κάνει άλλωστε και με το πρόστιμο του Θάνου Πλεύρη στον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ τα λόγια του). Κανείς δεν περίμενε βέβαια να χρησιμοποιήσει τέτοιες ατάκες...

«Τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω! Εδώ δε φιλιούνται, εδώ τη γλείφει!», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι αυτός δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, όσο ερωτευμένος και να είναι κάποιος, διότι καταντά χαζό και σαχλό, κάτι που θα τον έκανε να ντρέπεται πάρα πολυ.

«Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει και δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Εγώ ντρέπομαι να το κάνω», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.