«Αφήστε τη γυναίκα να γεννήσει» - Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αφήστε τη γυναίκα να γεννήσει» - Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη διανύει το 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει να γεννήσει από μέρα σε μέρα. Η ίδια, όπως εξήγησε και η Ναταλία Γερμανού, ταλαιπωρείται αρκετά αυτό το διάστημα (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο το μωρό της δεν έχει αποφασίσει ακόμα να έρθει στον κόσμο και η ίδια περιμένει υπομονετικά.

Μάλιστα, περιμένει να επιστρέψει και στην Θεσσαλονίκη ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είχε φύγει στην Αθήνα, διότι ο σκύλος του αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να επικοινωνήσει άμεσα με τον κτηνίατρό του.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την γέννα της Ιωάννας Τούνη

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε για τον τοκετό: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα του PCR για να μπούμε στο νοσοκομείο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Γενικά είμαι ψύχραιμος. Περιμένουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας! Ανυπομονούμε αλλά μέσα μου βράζω. Καλά είναι η Ιωάννα. Θα είμαι μέσα στη στιγμή του τοκετού. Είναι κάτι που το περιμένω πώς και πώς και θέλω να είμαι μέσα. Έχει άγχος αλλά δεν θέλει να το δείχνει».

Ένα από τα πρόσωπα που είναι, επίσης, πολύ κοντά στην διάσημη Influencer είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ωστόσο, την Δευτέρα 9/1 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά το οποίο ξέσπασε για την φίλη της.

Ο λόγος; Τα ασταμάτητα τηλεφωνήματα που δέχεται τις τελευταίες ώρες, από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να μάθουν εάν η φίλη της γέννησε, διότι έχει χαθεί από τα social media και έχει δημιουργηθεί μεγάλη αγωνία. Εκείνη, βέβαια, θεωρεί πως είναι πολύ άσχημο όλο αυτό και πως όταν έρθει η στιγμή θα το ανακοινώσει μόνη της.

«Γεια σας, θέλω να κάνω μια θερμή παράκληση. Σταματήστε να καλείτε ανελλιπώς, αφήστε τη γυναίκα να γεννήσει και ό,τι είναι θα βγει να το πει η ίδια μόνη της. Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτή η ανθρωποφαγία. Να πούμε να πάνε όλα καλά» ακούγεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ίδια έγραψε παράλληλα: «Είναι αδιανόητο από τα ξημερώματα αυτό που συμβαίνει στο κινητό μου».