«Ο λόγος που υπάρχει στο χώρο είναι επειδή κάνει...» - "Κόλαφος" ο Τάσος Ξιαρχό εναντίον του Μουρατίδη

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο λόγος που υπάρχει στο χώρο είναι επειδή κάνει...» -

Το πρωί της Δευτέρας (9/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Τάσου Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος, που πρόσφατα τον είδαμε σε μια "super" εμφάνιση στα MadWalk, στο πλάϊ της Josephine και μαζί με την Τάμτα εντυπωσίασαν το κοινό (δείτε εδώ την εμφάνιση της Τάμτας) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Alpha και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τον Νίκο Μουρατίδη.

Ο Τάσος Ξιαρχό, δεν δίστασε να πει την άποψη του, για το ρόλο του παρουσιαστή στην τηλεόραση και δεν ήταν και τόσο θετική, θα έλεγε κανείς.

Τα σχόλια του Τάσου Ξιαρχό για τον Νίκο Μουρατίδη

Για το J2US, αλλά και για τον Νίκο Μουρατίδη απάντησε ο Τάσος Ξιαρχό στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Ο λόγος που υπάρχει στο χώρο ο Νίκος Μουρατίδης είναι επειδή κάνει πικρόχολα σχόλια. Είναι άλλο το να προσφέρεις στους νέους καλλιτέχνες και άλλο να κρίνεις έτσι», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Για το J2US, ο Τάσος Ξιαρχό είπε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Νίκο Κοκλώνη και ότι αν δεν τον πάρει θα του "σπάσει" το πλατό και ότι αυτός και η Κόνι Μεταξά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από εκεί, κάτι που φυσικά έλεγε χιουμοριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό είπε χαρακτηριστικά ότι: «Είπα στον Νίκο Κοκλώνη πως αν δεν με πάρει σε J2US All Star θα πάω και θα του σπάσω το πλατό. Εννοείται πως γέλαγε. Νομίζω ότι εγώ και η Κόνι δεν μπορούμε να λείπουμε».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάσος Ξιαρχό είναι από τους ανθρώπους που δεν διστάζει να λέει την άποψη του δημοσίως, όπως έκανε και λίγες μέρες πριν το Madwalk. Λίγο πριν τις πρόβες του Madwalk (δείτε εδώ φωτογραφίες) ρωτήθηκε για το λαμπερό show μόδας και εάν θα γίνει ξανά κάποιο περιστατικό, όπως πέρισυ και ίδιος απάντησε ότι μπορεί να μην δώσουν το παρόν αυτοί οι καλλιτέχνες, αλλά κάποια στιγμή θα ξανά κάνουν κάποιο παρόμοιο σκηνικό για να προκαλέσουν αντιδράσεις, όπως κάνουν πάντα. Τι είπε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια;

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε για την φετινή του εμφάνιση στα Madwalk 2022 by Serkova: «Χαμός θα γίνει, θα χορέψουμε με τη Ζόζεφιν με τακούνια. Φέτος αποφάσισα να αποτραβηχτώ από τον όχλο και θα μείνω μόνο εκεί που αξίζει αυτή τη στιγμή».

«Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα η καλλιτεχνική διάθεση στην pop μουσική έχει πέσει πολύ στην Αθήνα… κυρίως είναι πιο πολύ λαϊκό, που δεν με εκφράζει, ή τραπ με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες, αποφασίζω να κάνω κάτι πιο pop και φρέσκο» πρόσθεσε.

«Σίγουρα θα συμβεί ξανά κάτι, αφού είναι γελοίοι όλοι αυτοί» ανέφερε για τους τράπερς και το επεισόδιο ξυλοδαρμού στα Mad VMA το περασμένο καλοκαίρι.