Είχε αποβάλει την πρώτη φορά - «Λιποθύμησα από την αιμορραγία και...»: Σοκάρει η Άρτεμις Αστεριάδη

«Η οικογένειά μου δεν άξιζε να έχει δικά της παιδιά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είχε αποβάλει την πρώτη φορά - «Λιποθύμησα από την αιμορραγία και...»: Σοκάρει η Άρτεμις Αστεριάδη

Η Άρτεμις Αστεριάδη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 9/1. Μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, την γέννα, την οποία αποκάλυψε με ένα βίντεο μέσα από το Instagram, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα προβλήματα δεν πέρασαν μετά τον τοκετό, αφού βρέθηκε στο νοσοκομείο για τον γιο της λίγες ημέρες αργότερα.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως είχε ζήσει και μία αποβολή πριν αποκτήσει τα δύο της παιδιά, ενώ μιλώντας για την οικογένειά της, εξήγησε πως δεν θα έπρεπε αυτή να έχει δημιουργηθεί, διότι δεν άξιζε αυτό στους γονείς της. Αναφέρθηκε, επίσης, και στην απόφασή της να ξεκινήσει ξανά το σχολείο και αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από αυτή την ανάγκη της.

Συγκλονίζει η Άρτεμις Αστεριάδη

«Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ξεκίνησαν τα προβλήματα. Στον πέμπτο μήνα έπαθα ξαφνικά μια πολύ μεγάλη αποκόλληση. Ήμουν στον καναπέ, με πιάνει μια πολύ μεγάλη αιμορραγία, ήταν και το παιδί μπροστά, λέω στον άντρα μου «το παιδί». Έλεγα ότι το χάσαμε, μετά λιποθύμησα από την αιμορραγία και πήγα νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο εμφανίστηκε κάτι στο χέρι μου που έμοιαζε με την Παναγία να κρατά ένα μωρό και από εκείνη τη μέρα σταμάτησε το αίμα. Το λέω και ανατριχιάζω. Στο σπίτι ήμουν κλινήρης, έκανα κι ενέσεις ινσουλίνης. Πριν τα παιδιά μου είχα «χάσει» κι ένα παιδί», εξομολογήθηκε αρχικά η ίδια.

Στη συνέχεια, επισήμανε για την επιλογή της να τελειώσει το Λύκειο: «Πηγαίνω σε νυχτερινό σχολείο. Πέρυσι τελείωσα την Α΄ Λυκείου. Η ζωή ήταν πολύ σκληρή στα παιδικά μου χρόνια και από όταν ανέλαβα μόνη μου τη ζωή μου, πήγαν όλα καλά».

Και κατέληξε: «Ο λόγος που ξεκίνησα το σχολείο ήταν για να γίνω το σωστό παράδειγμα για το παιδί μου. Πιστεύω ότι η οικογένειά μου δεν άξιζε να έχει δικά της παιδιά».