Καυτά φιλιά στο στόμα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας - Full in love ο Νομικός & η Άννα Πρέλεβιτς στα μπουζούκια

Το βίντεο που αποδεικνύει την ευτυχία τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
n_nomikos - instagram
n_nomikos - instagram

Ένα από τα πολύ λαμπερά και παράλληλα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς ένα ζευγάρι, που πολύ σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Γενικότερα έχουμε δει, πως ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού δεν κάνει τόσο συχνά δημόσιες δηλώσεις και έτσι μαθαίνουμε περισσότερα για την εξέλιξη της σχέσης και για τις ετοιμασίες του γάμου από την Άννα.

«Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Έχουμε βρει που θα γίνει ο γάμος αλλά δεν θα τον αποκαλύψω, θα γίνει όμως στην Αθήνα. Έχω φορέσει πάρα πολύ νυφικά και λόγω δουλειάς, οπότε δεν είχαν φανταστεί ποτέ το νυφικό μου, μέχρι που πήγα να κάνω ραντεβού που το προηγούμενο βράδυ που μου ήρθε σαν αναλαμπή και είπα "έτσι θέλω να είναι". Είναι ένας οίκος από το εξωτερικό. Έχω γίνει παραδοσιακή δεν θέλω να δει τίποτα. Ούτε τα παπούτσια που έχω βρει, ούτε τι κοσμήματα, τίποτα τίποτα. Θέλω να είναι έκπληξη», συνέχισε.

Η πρόταση έγινε 4 Ιουνίου. Είχαμε πάει βόλτα στην Βουλιαγμένη σε ένα βουνό που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδαν να γονατίζει. Νόμιζα ήθελε να ξύσει το πόδι του, κάτι του έπεσε και ξαφνικά είδα το δαχτυλίδι», είπε η Άννα Πρέλεβιτς.

Οι ετοιμασίες λοιπόν έχουν πάρει ''φωτιά'', καθώς το ζευγάρι θέλει να είναι όλα έτοιμα την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, ωστόσο μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Πιο αναλυτικά, μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram η Άννα Πρέλεβιτς από έξοδο της με τον Νικήτα στα μπουζούκια βλέπουμε πόσο καλά είναι μαζί αλλά και πόσο ταιριαστοί είναι ο ένας δίπλα στον άλλον (δείτε εδώ τις δηλώσεις του πατέρα της Άννας για τον γάμο).

Τα καυτά φιλιά του Νικήτα Νομικού με την Άννα Πρέλεβιτς στα μπουζούκια

«Srećan Božić ! Χριστούγεννα χθές 7/01 για τους παλαιοημερολογίτες και είπαμε να το γιορτάσουμε με αγαπημένους φίλους! Mojim prijateljima u Srbiji i Rusiji .. Xristos se rodi .. С Рождество́м! .. Nadam se da ste se lepo proveli. Στους σέρβους φίλος μου, καλά Χριστούγεννα! @venmar_12 σε ευχαριστώ για αυτό το βίντεοοο», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς στην ανάρτησή της.