«Δεν είναι δουλειά μου να...» - Οι δηλώσεις του πατέρα της Άννας Πρέλεβιτς για τον σύντροφό της, Νικητά Νομικό

Τι είπε για τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι δουλειά μου να...» - Οι δηλώσεις του πατέρα της Άννας Πρέλεβιτς για τον σύντροφό της, Νικητά Νομικό

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 7/12 ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος έχει διαγράψει τη δική του σπουδαία πορεία στον χώρο του μπάσκετ. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε για την αθλητική του πορεία, τις κόρες του Άννα και Τέα Πρέλεβιτς αλλά και στον μελλοντικό σύζυγο της πρώτης, Νικήτα Νομικό (δείτε εδώ την αλλαγή που έκαναν στα σχέδια γάμου τους).

Οι δηλώσεις του πατέρα της Άννας & Τέα Πρέλεβιτς, Μπάνε

Μάλιστα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα βιβλίο που θα περιέχει διάφορες ιστορίες από τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από τον χώρο του αθλητισμού.

«Κάποια στιγμή που δε μπορούσα πλέον να παίζω στο επίπεδο που ήθελα, αποφάσισα να σταματήσω το μπάσκετ. Δεν το σκέφτηκαν πολύ. Είναι η πιο δύσκολη απόφαση αυτή για έναν αθλητή γιατί αλλάζει όλη σου η ζωή» είπε αρχικά.

Έπειτα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στον τσακωμό του με τον Νίκο Γκάλη που έχει μείνει στην ιστορία λέγοντας όμως πως μεταξύ τους δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και πως πάντα ο ένας σεβόταν τον άλλον.

Για την σύζυγό του και τις κόρες του Άννα και Τέα δήλωσε: «Η σύζυγός μου σπάνια ερχόταν στο γήπεδο γιατί οι κόρες μου τότε ήταν μικρές. Ήμουν 23 χρονών όταν έκανα τη μεγάλη μου κόρη… Χαίρομαι πάρα πολύ που οι κόρες μου, μου έχουν αδυναμία… Είμαστε φίλες. Ευτυχώς είναι πιο έξυπνες και ικανές από εμένα. Μαθαίνω από εκείνες τώρα».

Τέλος, για την Άννα και τον σύντροφό της, Νικήτα Νομικού, είπε: «Χαρούμενος είμαι που η Άννα ετοιμάζεται να παντρευτεί. Εκείνη είναι το θέμα να είναι ευτυχισμένη. Δεν είναι δουλειά μου να εκφράσω γνώμη για τον σύντροφό της. Την κρατάω για τον εαυτό μου».