Άλλαξαν τα σχέδια του γάμου Άννας Πρέλεβιτς - Νικήτα Νομικού

Τι έχει συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άλλαξαν τα σχέδια του γάμου Άννας Πρέλεβιτς - Νικήτα Νομικού

Η Άννα Πρέλεβιτς εδώ και αρκετό καιρό έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Νικήτα Νομικού (δείτε με τι ασχολείται ο αδερφός της Δούκισσας) και είχε δρομολογήσει το γάμο τους, ωστόσο, τα σχέδια τους άλλαξαν, κάτι που αποκάλυψε το μοντέλο σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες.

Όπως αποκάλυψε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεις που έχει η ίδια, τα πλάνα τους άλλαξαν και όπως φαίνεται ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι. Ωστόσο, νυφικό έχει βρει.

Η αποκάλυψη της Πρέλεβιτς για το γάμο με τον Νομικό

«Δε ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δε βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον…. ‘Οταν είναι να γίνει θα γίνει.

Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δε θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα» αποκάλυψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Έτοιμη να γίνει μητέρα η Άννα Πρέλεβιτς;

Το πρωί της Παρασκευής (14/10) στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα η Άννα Πρέλεβιτς. Συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί για τον γάμο που ετοιμάζει με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό μιας και είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές τους)

«Το καλοκαίρι μάλλον θα γίνει ο γάμος. Δεν έχουμε καταλήξει σε ημερομηνία γιατί στην αρχή θέλαμε σε νησί, τώρα λέμε εδώ στην Αττική για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο στους καλεσμένους μας.

Θα ήθελα να είναι πολύ κλειστός γάμος. Εγώ θα ήθελα 50 άτομα, ο Νικήτας μου λέει 150-200. Κουμπάροι μας θα είναι η αδελφή μου και ο καλύτερος φίλος του Νικήτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνουμε παιδάκι».