Μία ανάσα πριν τον γάμο τους - Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός σε τρυφερές στιγμές στη Σύρο

Φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μία ανάσα πριν τον γάμο τους - Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός σε τρυφερές στιγμές στη Σύρο

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πριν έρθει, όμως αυτή η στιγμή, αποφάσισαν να ζήσουν το καλοκαίρι όπως του αρμόζει και ξεκίνησαν τα ταξιδάκια. Έτσι, μετά τη Νάξο, βρέθηκαν στη Σύρο.

Και οι δύο, αλλά ιδιαίτερα η πρώτη είναι αρκετά ενεργή στα social media, με αποτέλεσμα να αναρτούν διαρκώς τις στιγμές τους στο νησί. Οι φωτογραφίες στο προφίλ τους στο Instagram έδιναν και έπαιρναν με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί την ώρα που έδυε ο ήλιος, ενώ η σύντροφος του αδερφού της Δούκισσας δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ευτυχία της.

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του Νικήτα Νομικού και της Άννας Πρέλεβιτς στη Σύρο

Πρελεβιτς και Νομικός στη Σύρο

Άννα Πρέλεβιτς

Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός

Οι διακοπές της Πρέλεβιτς και του Νομικού στη Σύρο
Άννα Πρέλεβιτς - Σύρος

«Δοκίμασα μία...» - Η κρέμα που έστειλε το μοντέλο άρον άρον σε εφημερεύον φαρμακείο

Η Άννα Πρέλεβιτς διατηρεί πολύ καλή σχέση με τα social media, καθώς από εκεί ενημερώνει τον κόσμο που την αγαπάει και την ακολουθεί για τη σχέση της με τον Νικήτα Νομικό αλλά και όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη ζωή της.

Έτσι λοιπόν, μετά την απάντηση που έδωσε σε ένα Q&A για το νυφικό, που πρόκειται να βάλει στο γάμο της, στη συνέχεια έκανε ένα story, με το οποίο μοιράστηκε ένα δερματικό πρόβλημα, που αντιμετώπισε. Όπως έγραψε παρά την πολύ καλή επιδερμίδα, που πλέον έχει, μια μάσκα προσώπου ήταν αρκετή για να της προκαλέσει τα παρακάτω εξανθήματα.

«Παιδιά χθες σαν να με μάτιαξα ένα πράγμα που σας έγραψα για την ωραία μου επιδερμίδα μετά την ακμή. Δοκίμασα μία μάσκα προσώπου που μου έστειλε πολύ γνωστή εταιρεία και έπαθα αυτό μετά από λίγη ώρα. Μάλλον με πείραξε κάποιο συστατικό που είχε. Ευτυχώς για τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Σήμερα ξύπνησα κανονική πάλι».

Σημάδια - Πρέλεβιτς