«Αλλά και αυτή...» - Το ''καρφί'' του Μουτσινά για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μαλέσκου

Ευχήθηκε αλλά έκανε και την παρατήρησή του...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η ελληνική showbiz έχει κατακλυστεί από πολλές ευχάριστες ανακοινώσεις τελευταία σχετικά με Ελληνίδες, που είναι έγκυος, γέννησαν ή είναι σε φάση, που περιμένουν να φέρουν στο κόσμο από ώρα σε ώρα το πρώτο τους παιδί.

Η σχετική είδηση, που ''έσκασε'' ωστόσο την Κυριακή 8/1 το βράδυ ήταν η απόλυτη ανατροπή, καθώς η Ιωάννα Μαλέσκου με μία ανάρτηση στο instagram έκανε γνωστό, πως θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής.

Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Ιωάννα (δείτε την εδώ να κάνει γυμναστική στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της).

Ιωάννα Μαλέσκου

Φυσικά τα σχόλια κάτω από αυτό το post έπεσαν βροχή και μάλιστα τη Δευτέρα 9/1 όλοι οι άνθρωποι του χώρου σχολίασαν την είδηση, με πολλούς να αποκαλύπτουν, πως ήξεραν για την εγκυμοσύνη αλλά δεν το αποκάλυπταν από σεβασμό στην ίδια.

Ο Νίκος Μουτσινάς με τη σειρά του, ευχήθηκε τα καλύτερα μέσα από το Καλό μεσημεράκι στη συνάδελφό του, ωστόσο δεν μπόρεσε να μην κάνει και ένα όλο νόημα σχόλιο.

Πιο αναλυτικά, στάθηκε στο γεγονός, πως η Ιωάννα βρήκε την αφορμή να ανακοινώσει τα ευχάριστα την ώρα, που το κανάλι, που ανήκε μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο ΣΚΑΪ, είχε την πρεμιέρα του Survivor all star (δείτε εδώ πόσο έφτασε σε τηλεθέαση).

Οι ευχές του Νίκου Μουτσινά για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Μπράβο στην Ιωάννα, με το καλό κορίτσι μου, χρόνια πολλά κιόλας, γιόρταζε...αλλά και αυτή έκανε post μετά την τεράστια ας πούμε επιτυχία του Survivor. Σέβεσαι το κανάλι, που ήσουν, περιμένεις να βγουν πρώτα στα site επιτυχία του survivor, ξαφνικά να πετιέται...δεν ξέρω, αυτά είναι ανθρώπινα. Με το καλό κορίτσι μου, αυτά είναι τα ωραία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.