«Εγώ φεύγω» - Η αμηχανία της Σοφιάνας Αβραμάκη σε ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Όλα για την τηλεόραση δηλαδή;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ φεύγω» - Η αμηχανία της Σοφιάνας Αβραμάκη σε ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 9/1 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Σοφιάνα Αβραμάκη, δύο από τους παλιούς παίκτες του Survivor, οι οποίοι ωστόσο δεν βρίσκονται στο νέο κύκλο και το All Star Game (δείτε εδώ γιατί φεύγει η Βρισηίδα Ανδριώτου)

Οι δυο τους μίλησαν για την πρεμιέρα του παιχνιδιού το βράδυ της Κυριακής 8/1, ενώ η δεύτερη κλήθηκε να απαντήσει για την φημολογούμενη σχέση της με τον Κωσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τι έγινε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο πάρτι της έναρξης).

Η αμηχανία της Σοφιάνας Αβραμάκη σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Σε προηγούμενη συνέντευξή της η ίδια είχε εξηγήσει πως δεν υπάρχει κάτι ανάμεσά τους, ωστόσο τον θεωρεί πολύ όμορφο άντρα. Η αμηχανία της, ωστόσο σε όσα της είπαν ο Νίκος Μουτσινάς και ο πρώην συμπαίκτης της, δημιουργεί ερωτήματα και κινεί τις υποψίες.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά. Δεν υπάρχει κάτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δεν έχω καν επαφή με τον άνθρωπο. Δεν ήμασταν μαζί στην Πάρο το καλοκαίρι, δεν πήγα στην Πάρο φέτος το καλοκαίρι.

Βλέπω ότι του έχουν χρεώσει 2-3 σχέσεις με διάφορες του χώρου. Για μένα, αν μπορώ να μιλήσω, όχι δεν έχω σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Αντικειμενικά είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας», είχε πει χαρακτηριστικά η Σοφιάνα.

«Είναι υπεύθυνη Βασάλου, γραφείο Τύπου», σχολίασε με χιούμορ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Σοφιάνα αντέδρασε με γέλια: «Εγώ φεύγω, όλα για την τηλεόραση δηλαδή;»

Τον λόγο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μας νοιάζει η προσωπική ζωή της κοπέλας. Σου λείπει τώρα που έχει φύγει; Να σου πω και κάτι; Χρεώνουν βρε παιδί μου, κάνουν διάφορα. Σου έχουν χρεώσει έναν πολύ όμορφο άνδρα. Εννοώ δεν έχει σημασία να το πουλήσεις κι άμα δεν είστε και μαζί, σε κάποιον που σου αρέσει εννοώ. Να πεις: “Εμένα πρώην μου ήταν ο Βασάλος. Θέλω να κάθεσαι ήσυχα”», είπε γελώντας ο παρουσιαστής.