6 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της - Σε νυχάδικο για μανικιούρ η πρώτη έξοδος της Σπυροπούλου

Αποφάσισε να κάνει κάτι όμορφο για τον εαυτό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βλέπουμε να ζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία εδώ και ούτε μία βδομάδα ζει το απόλυτο θαύμα της ζωής κρατώντας στα χέρια της, το πρώτο της παιδάκι.

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς από εδώ και στο εξής η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει και αυτό φάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας έξω από το μαιευτήριο.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έξω από το μαιευτήριο.

Οι μέρες πέρασαν και αφού η νέα μανούλα πήρε εξιτήριο επέστρεψε σπίτι μαζί με το νέο μέλος και όπως είναι φυσικό τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της προσπαθούν να συνηθίσουν τη νέα τους ζωή.

Η παρουσιάστρια μπορεί για την ώρα να μην έχει κάνει κάποια ανάρτηση μαζί με το μωράκι της, τη βλέπουμε ωστόσο να είναι ενεργή στα social media με ποικίλες αναρτήσεις από τη ζωή της (δείτε εδώ το πρώτο της post, που έφερε θύελλα αντιδράσεων).

Η πρώτη κίνηση της Σπυροπούλου μετά τη γέννα

Τη Δευτέρα 6/1 μάλιστα αποφάσισε να φύγει για λίγο από το σπίτι και να κάνει κάτι για τον εαυτό της, 6 ημέρες μετά τη γέννα. Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που αγαπάει να φροντίζει τον εαυτό της, αποφάσισε να κάνει μανικιούρ, με το σχέδιο, που επέλεξε στα νύχια της να μην είναι καθόλου τυχαίο.

Σπυροπούλου - Mανικιούρ