Νικολέττα Ράλλη: «Η εταιρεία παραγωγής από την τελευταία μου τηλεοπτική συνεργασία μου χρωστάει ακόμη λεφτά»

Τους ξεμπρόστιασε δημοσίως...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: «Η εταιρεία παραγωγής από την τελευταία μου τηλεοπτική συνεργασία μου χρωστάει ακόμη λεφτά»

Η Νικολέττα Ράλλη απέχει εδώ και αρκετό καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά το κόψιμο της εκπομπής της στο κανάλι του OPEN, ωστόσο όποτε παραχωρεί συνεντεύξεις ή επιθυμεί να μιλήσει δημόσια και να δώσει εξηγήσει για όλα όσα έγιναν το κάνει "ανοιχτά" και φαίνεται πρόθυμη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια, ακόμη κι αν αυτό της κοστίσει.

Στο παρελθόν έχει αναφερθεί στην τοξικότητα που υπήρχε κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, ενώ η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την σχέση τους μετά την δυσάρεστη εξέλιξη της εκπομπής τους. Πρόσφατα μάλιστα, η μελαχρινή παρουσιάστρια εξήγησε πως ήταν κάτι που δεν θα ήθελε να ξανακάνει στη ζωή της.

Το ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη για τα χρήματα που της χρωστάει η εταιρεία παραγωγής που συνεργάστηκε στο OPEN

«Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά εκπομπή σαν την περσινή. Συμφώνησα για κάποια πράγματα τα οποία δεν έγιναν ποτέ, όσον αφορά την προώθηση των εμπορικών στιγμών της εκπομπής. Ήξερα ότι η ζημιά στην τηλεθέαση θα έρθει από ‘κει. Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε. Δεν θα πήγαινα σε κανένα ριάλιτι, αλλά θα ήθελα να παρουσιάσω το Survivor», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Αυτή τη φορά, η ίδια τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πως η εταιρεία παραγωγής με την οποία είχε συνεργαστεί τότε, της χρωστάει ακόμα λεφτά, ενώ κάνει και giveaway χρήματα παράλληλα. Είχε γίνει γνωστό, από την αποχώρησής της ότι η εταιρεία χρωστάει δεδουλευμένα στους συντελεστές της εκπομπής και κάποιοι είχαν κινηθεί και νομικά.

«Πράγματα που θυμήθηκα μετά το χθεσινό ξεσκαρτάρισμα στο Instagram: Η εταιρεία παραγωγής από την τελευταία μου τηλεοπτική συνεργασία μου χρωστάει ακόμη λεφτά, ενώ μου το παίζουν πονόψυχοι, μοιράζοντας 500 ευρώ κάθε βδομάδα στο Insta. Δεν είναι! Ωστόσο σε καλή μεριά και μακριά από τα προϊόντα τους!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Νικολέττα Ράλλη ξέσπασμα
Instagram / Νικολέττα Ράλλη