«Δεν είναι επάγγελμα να είσαι παίκτης ριάλιτι» - "Κόλαφος" ο καλεσμένος της Μπέττυ Μαγγίρα

Κατακεραύνωσε τους παίκτες του Survivor

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι επάγγελμα να είσαι παίκτης ριάλιτι» -

Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Δευτέρας 9/1, βρέθηκε, παρά το γεγονός πως προηγουμένως είχε επιλέξει να μην εμφανιστεί την τελευταία στιγμή σε αυτή, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο ίδιος, με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor All Star μίλησε για την πρόταση που είχε δεχθεί και ο ίδιος από την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Παρόλο που η προσφορά που του είχαν κάνει ήταν αρκετά δελεαστική, εκείνος επέλεξε να μην ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο, διότι θεωρεί πως μία τέτοια κίνηση θα έβλαπτε τα παιδιά του στο μέλλον. Μάλιστα, κατακεραύνωσε όσους θεωρούν πως το να βρίσκεται σε ριάλιτι είναι επάγγελμα.

"Κόλαφος" ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

«Ισχύει ότι δεν πήγα στο Survivor γιατί σκέφτηκα τα παιδιά μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να υπάρξω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα και να το υποστηρίξω στον βαθμό που χρειάζεται» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ναι μπορώ να το κάνω όταν γνωρίζω τις προθέσεις και τις διαθέσεις του άλλου. Όταν θα πούμε για τα παιδιά μας αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε, γιατί τα παιδιά μου δεν είναι αντικείμενά μου, είναι το στολίδι μου. Με κάποιον τρόπο πρέπει να τα διαφυλάξουμε εμείς μέχρι ένα σημείο σε μία τέτοια εποχή με τέτοιες κοινωνικές αλλαγές και αναταραχές, ψυχικές, πνευματικές, πολιτιστικές», επισήμανε στη συνέχεια.

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε για το οικονομικό σκέλος της πρότασης για το Survivor, ο ίδιος τόνισε: «Ήταν σίγουρα δέλεαρ, ήταν υπέρ-δέλεαρ αλλά δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία απ’ τη στιγμή που θα με έβλεπαν τα παιδιά μου και θα πίστευαν ότι το να πηγαίνεις σε ένα reality είναι ένα είδος επαγγέλματος. Όχι, δεν είναι επάγγελμα να είσαι παίκτης ριάλιτι. Δεν μου ακούγεται υγιές να ακούς από μικρά παιδιά θέλω να πάω στο Survivor, όταν τα ρωτάς: τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;».

«Δεν θέλω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, δεν ήμουν έτοιμος ακόμα να τους δώσω μια τέτοια πληροφορία. Λόγω των παιδιών μου είπα όχι σε πολλά πράγματα και είπα ναι σε πράγματα που δεν θα τα έκανα αλλά τα έκανα», κατέληξε έπειτα.