Μοιάζει με γήπεδο - Το τεραστίων διαστάσεων βεστιάριο της Δούκισσας Νομικού

''Χαζέψαμε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - @dutchesss_
Instagram - @dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο κοινό και αυτό φαίνεται τόσο από τα σχόλια, που δέχεται στα social media όσο και μέσα από το στήριξη στο πρόσωπό της, μετά την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της μάλιστα πέρασε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι η Δούκισσα να μιλήσει για όσα συνέβησαν με τη συνεργασία της, που έληξε, ωστόσο όταν το έκανε ήταν άκρως ειλικρινής:

«Σίγουρα για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

«Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» ξεκαθάρισε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Με τον ελεύθερο της χρόνο να είναι πολύ περισσότερος πλέον βλέπουμε την ίδια να ασχολείται κυρίως με την οικογένεια της, αφού η Αναστασία, ο Σάββας και ο Δημήτρης είναι η προτεραιότητα της στη ζωή (δείτε εδώ την εξομολόγηση στο σύζυγό της).

Ο χώρος που βάζει τα ρούχα της η Δούκισσα Νομικού

Μέσα από μία νέα ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού στο instagram τη Δευτέρα 9/1 την είδαμε να ποζάρει σε ένα από πιο αγαπημένα της δωμάτια στο σπίτι, με αυτό να μην είναι άλλο από το βεστιάριο.

Ο χώρος λοιπόν, που φυλάσσει τα ρούχα της η παρουσιάστρια είναι εντυπωσιακός και άψογα οργανωμένος, ενώ θα πρέπει να πούμε εδώ, πως στη φωτογραφία φαίνεται μόνο ένα σημείο του...

Δούκισσα Νομικού