Survivor all star: Δεν το βγάζει από πάνω της - Το γούρι του Φιντιρίκου που κανείς δεν παρατήρησε πάνω στη Δαλάκα

Τον έχει μαζί της στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Κυριακής 8/1 παρακολουθήσαμε τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor all star (δείτε εδώ την απίστευτη τηλεθέαση, που έκανε) με τους παίκτες να είναι από μαχητικής άποψης, ο ένας καλύτερος από τον άλλον.

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες από τον πρώτο κιόλας στίβο μάχης τα έδωσαν όλα με την Κατερίνα Δαλάκα, να δείχνει ξανά το πόσο καλή και αθλητική είναι.

Να θυμίσουμε στο σημείο, αυτό πως πρόκειται για τη μοναδική παίκτρια, που έχει συμμετάσχει στο παιχνίδι για 3η φορά, ενώ μάλιστα στην 2η αναδείχθηκε και νικήτρια.

Η απόφαση της ωστόσο αυτή να αφιερωθεί κατά μία έννοια στο ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει εμπόδιο στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος λέγεται, πως ήταν αρνητικός για τη συμμετοχή της.

Σε κάθε περίπτωση, έγινε γνωστό πως ο Φιντιρίκος έστειλε μέσω ατόμου της παραγωγής ένα δισέλιδο γράμμα στην Κατερίνα Δαλάκα την ημέρα, που έφευγε για Δομίνικο παραβλέποντας τις όποιες διαφωνίες τους.. Στο γράμμα αυτό, ήθελε να της πει κάποια πράγματα που δεν κατάφεραν να πουν στον τελευταίο τους χωρισμό καθώς και να της στείλει και ένα φυλαχτό.

Το προσωπικό αντικείμενο που έδωσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος στην Κατερίνα Δαλάκα

Λίγο μετά την πρεμιέρα λοιπόν σχολιάστηκε τόσο η αγωνιστικότητα της Κατερίνας αλλά και κάτι, που λίγοι παρατήρησαν, ωστόσο μέσα από το Πρωινό μας έγινε γνωστό τη Δευτέρα 9/1.

Πιο αναλυτικά, η παίκτρια φοράει πάνω της ένα μενταγιόν, το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαία στο λαιμό της, αφού είναι το γούρι του Φιντιρίκου - το οποίο το καλοκαίρι φορούσε ο ίδιος - και το πιο πιθανό σενάριο λέει, πως είναι εκείνο, που της έστειλε στο αεροδρόμιο.