«Όχι μωρέ αυτό το πράγμα, έλεος» - Άναυδοι η Ζαμπέτογλου & ο Αναγνωστόπουλος με την καλεσμένη τους

Δεν περίμεναν αυτή την απάντηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όχι μωρέ αυτό το πράγμα, έλεος» - Άναυδοι η Ζαμπέτογλου & ο Αναγνωστόπουλος με την καλεσμένη τους

Πολλές είναι οι φορές που οι καλεσμένοι της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή τους στο κανάλι της ΕΡΤ, Στούντιο 4, τους έχουν αφήσει άναυδους με τις δηλώσεις τους, ενώ ακόμη και οι ίδιοι έχουν αφήσει άφωνο το κοινό με τις εξομολογήσεις τους (δείτε εδώ πώς γίνεται η παρουσιάστρια να μη γνωρίζει την ηλικία της).

Μία τέτοια στιγμή ήταν και εκείνη με την ηθοποιό που βρέθηκε την Δευτέρα 9/1 στο πλατό τους, όπου οι ίδιοι την ρώτησαν για μία δήλωσή της παλαιότερη σχετικά με την επίσκεψή της σε μοναστήρια, με την ίδια να ξεσπά, τονίζοντας πως ούτε εκείνη δεν θυμάται που το είχε πει αυτό.

Η καλεσμένη που άφησε άφωνους την Ζαμπέτογλου και τον Αναγνωστόπουλο στον αέρα της ΕΡΤ

Ο λόγος για την Φωτεινή Μπαξεβάνη, η οποία είπε: «Όχι μωρέ αυτό το πράγμα, έλεος, σε μία συνέντευξη γενικότερη παλιά που δεν θυμάμαι ούτε που. Είναι μεγάλη κουβέντα για να σας το αναλύσω. Έχω μια αγάπη και μια πίστη στον άνθρωπο. Από μικρή είμαι πάρα πολύ κοινωνική, οπότε είχα την περιέργεια όχι για κουτσομπολιό, αλλά μέσα από αυτό μαθαίνω κι εγώ για την ζωή, για αυτό έγινα κι ηθοποιός. Ότι μπαίνεις μέσα στην ζωή κι αυτών των χαρακτήρων, μαθαίνεις και πράγματα για τον εαυτό σου.

Πηγαίναμε με την γιαγιά μου εκδρομές σε μοναστήρια και με εντυπωσίαζε πάρα πολύ το πως μπορούν να αφοσιωθούν σε αυτό, αλλά σαν μια διάθεση εσωτερικής διαδρομής κι αφοσίωσης. Είμαι πολύ κοινωνική κι έτσι θα το είχα αναφέρει σε εκείνη την συνέντευξη. Σκέφτηκα ενεργητικό μοναχισμό. Αυτή η διάθεση του ταξιδιού προς τα μέσα σου, αλλά και με αγάπη προς τους άλλους ανθρώπους».