Δεν ξέρει την πραγματική της ηλικία - Άναυδοι στον αέρα της ΕΡΤ με την αποκάλυψη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Αν με ρωτήσεις τώρα πόσο χρονών είμαι, δε ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν ξέρει την πραγματική της ηλικία - Άναυδοι στον αέρα της ΕΡΤ με την αποκάλυψη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία έπεσε θύμα απάτης και το ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι της ΕΡΤ, Στούντιο 4, προχωρά σε δηλώσεις και αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή (δείτε τι αποκάλυψε για το διαζύγιο με τον Νάσο Γαλακτερό).

Την Παρασκευή 6/1, η συζήτηση άγγιξε τις ηλικίες των ανθρώπων και τα συναισθήματά τους για το γεγονός πως μεγαλώνουν. Τότε είναι που η ίδια είπε πως δεν της αρέσει και δεν θέλει να μιλάει με νούμερα, διότι το πως αισθάνεται δεν συνάδει με αυτόν τον αριθμό, αφήνοντας τον συνάδελφό της, Θανάση Αναγνωστόπουλο, άναυδο.

Αρνείται την ηλικία της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Εγώ το “μεγαλώνω” δε το πάω με το έτος, το πάω με τα γενέθλια. Το wikipedia τι με νοιάζει εμένα πως το πάει; Εγώ δε το πάω έτσι, να σου πω πως το πάω; Το πάω με το πως νιώθω. Δηλαδή, αν με ρωτήσεις τώρα πόσο χρονών είμαι, δε ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς. Ξέρω ένα περίπου, γύρω εκεί, κάπου… προς το μικρότερο, όχι το μεγαλύτερο. Δε μου έρχεται η αλήθεια. Αλλά, δε το λέω γιατί θέλω να πω ψέματα… δεν το ξέρω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε: «Μέσα μου την ξέρω την ηλικία μου αλλά δε μοιάζει με το έξω μου. Ας βάλει 25. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό κι ας είναι μια ψευδαίσθηση. Αφού αυτό αισθάνομαι, δεν αισθάνομαι το άλλο. Αν με ρωτήσουν έξω πόσο χρονών είμαι απαντάω. Με νοιάζει λίγο αλλά αν με ρωτήσουν απαντάω, δε μπορώ να πω ψέματα».