«Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν...» - Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Κούγια

«Θέλω να υποσχεθώ και στον κύριο Κούγια και στον κόσμο ότι μέχρι το τέλος της καριέρας μου όποιος άνθρωπος...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν...» - Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Κούγια

Με αφορμή το ξέσπασμα που είχε ο Αλέξης Κούγιας έξω από τα δικαστήρια (δείτε εδώ όσα είπε) κατά δημοσιογράφων και εκπομπών και συγκεκριμένα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη, σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της μέσα από την εκπομπή της, T-Live, το απόγευμα της Δευτέρας 9/1.

Με την ηρεμία που την διακρίνει η Τατιάνα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Η αντίδραση της Τατιάνας Στεφανίδου

«Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας και όσα με αφορούν: θέλω να υποσχεθώ και στον κύριο Κούγια και στον κόσμο ότι μέχρι το τέλος της καριέρας μου όποιος άνθρωπος ζητήσει τη βοήθειά μου εκτός από φόνισσες, φόνισσες των παιδιών τους, βιαστές, παιδοβιαστές αλλά όποιος άνθρωπος είναι θύμα ή το παιδί του έχει πέσει θύμα επίθεσης ή τροχαίου και δεν έχει λεφτά και είναι άνθρωπος φτωχός, κατατρεγμένος και ζητήσει τη βοήθειά μου, θα είμαι εκεί να τον βοηθήσω με ό,τι μπορώ.

Και αν μου ζητηθεί να πάρω τηλέφωνο κάποιον φίλο μου δικηγόρο και να του πω: ξέρεις, αυτή η γυναίκα έχασε το παιδί της σε τροχαίο, είναι φτωχή, δεν έχει λεφτά να κινηθεί δικαστικώς, μπορείς να την υπερασπίσεις χωρίς χρήματα; Θα το κάνω. Όσο μπορώ θα το κάνω. Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους».

«Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη με τα όσα ισχυρίζεται ο κύριος Κούγιας και να διαχωρίσω και τη θέση μου στο θέμα αυτό. Και μιλώ γενικώς, δεν μιλώ ειδικώς. Μιλώ γενικώς και ο νοών νοείτω», κατέληξε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Την ίδια ημέρα, την δική της απάντηση στον Αλέξη Κούγια έδωσε και η Ζήνα Κουτσελίνη για το ίδιο ακριβώς θέμα.

«Μόνος του παραδέχτηκε ότι τη συνέντευξη την έδωσαν γιατί επέμεναν οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη και ο Μάνος Δασκαλάκης. Μας χρεώνει ότι εκβιάζαμε την κατηγορούμενη!».

«Είπε ότι καταστρέφω κόσμο! Πολύ συκοφαντικό αυτό για το πρόσωπό μου. Να βγάλει δελτίο Τύπου ο κύριος Κούγιας να ξεκαθαρίσει ποιος τα λέει αυτά γιατί θα μου είναι χρήσιμο να ξέρω ποιος τα λέει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, Αλήθειες με την Ζήνα.