Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - Το μακροσκελές κείμενο και η δημόσια παράκληση της

Πατέρας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - Το μακροσκελές κείμενο και η δημόσια παράκληση της

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Ιωάννα Τούνη. Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Μπορεί η επιχειρηματίας να μπήκε στο μαιευτήριο από νωρίς το πρωί της Κυριακής 8/1 και όλοι να έλεγαν πως γεννάει από ώρα σε ώρα, ωστόσο, άργησε να γεννήσει ο μωράκι της.

«Να πω πως η στυλίστρια μου, η Φένια Παναγιωτίδη, που είναι προσωπική φίλη του Δημήτρη Αλεξάνδρου μίλησε μόλις τώρα μαζί τους. Δεν έχει γεννήσει ακόμα Ιωάννα. Έχουνε ώρες ακόμα μπροστά τους. Ταλαιπωρείται λίγο το κορίτσι, αλλά της στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία Ιωάννα, γιατί είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση.

Επειδή είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση και δεν το βλέπουμε το με ένα πόνο να πιάνει η ευχή, που της δώσαμε και έχει ακόμα μπροστά της ώρες, όπως της είπε ο γιατρός της.

Δεν είναι από ώρα σε ώρα, έχει ώρες. Δημήτρη και Ιωάννα βαστάτε γερά. Όλη μας την αγάπη, με το καλό το παιδάκι σας να έρθει. Εμείς θα επικοινωνήσουμε πάλι σε λίγο. Στέλνουμε αγάπη και φιλιά και όλα με το καλό, γιατί μίλησε τώρα η Φένια μαζί του και μας είπε “παιδιά έχουμε δρόμο ακόμα και ταλαιπωρείται η Ιωάννα λίγο". Της στέλνουμε κουράγιο και όλα να πάνε καλά. Όλα θα πάνε, όχι να πάνε καλά», είχε πει η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της την περασμένη Κυριακή.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για την γέννα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη λίγο μετά αφότου γέννησε το μωράκι της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση, κάνοντας παράκληση στους δημοσιογράφους να μην την παίρνουν συνεχώς τηλέφωνα. Γενικά υπήρχε έντονη δραστηριότητα από τότε που μπήκε στο μαιευτήριο και μέχρι η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε δημόσια.

Μάλιστα, ανέφερε πως δεν θέλουν μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάνουν κάποια δήλωση.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο.

ωάννα Τούνη