Γνωστό ζευγάρι της showbiz περιμένει παιδί για τρίτη φορά - Η μανούλα δηλώνει πανευτυχής

Ποιοι είναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γνωστό ζευγάρι της showbiz περιμένει παιδί για τρίτη φορά - Η μανούλα δηλώνει πανευτυχής

Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης μιας διάσημης ηθοποιού, που απολαμβάνουμε σε τηλεοπτική σειρά. Οι δυό τους θα φέρουν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί και όπως έχουν πει και στο παρελθόν νιώθουν απίστευτα ευτυχισμένοι και ευλογιμένοι για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και συνεχίζουν.

Σήμερα άλιστα έγινε γνωστή και η γέννηση του πρωτότοκου γιού μιας γνωστής influencer και επιχειρηματίας (δείτε εδώ ποια γέννησε).

Αυτοί είναι οι για τρίτη φορά γονείς

Ο λόγος για την... Κλέρ Ντέινς και τον Χιου Ντάνσι!

Το ζευγάρι που περιμένει το τρίτο τους παιδί

Η Κλερ Ντέινς και ο Χιου Ντάνσι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το τρίτο τους παιδί, επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος τους στο People. Το ζευγάρι θα γίνει σύντομα μια πενταμελής οικογένεια καθώς η 43χρονη ηθοποιός είναι έγκυος στο τρίτο μωρό της.

Οι δυο γονείς, παντρεύτηκαν το 2009 ενώ έχουν δύο γιους τον 10χρονο Σάιρους Μάικλ και τον 4χρονο Ρόουαν. Η Ντέινς είχε πει το 2018 όταν ήταν έγκυος στον Ρόουαν: «Σύντομα θα αποσυρθώ για λίγο από το Ηοmeland γιατί είμαι έγκυος. Αισθάνομαι πως αυτό είναι μια τεράστια πολυτέλεια». Και η σταρ εξήγησε΅: «Όταν ήμουν έγκυος στον πρώτο μου γιο, δούλευα μέχρι τον όγδοο μήνα μου, οπότε μου φαίνεται τεράστιο δώρο, να έχω την ευκαιρία να ξεκουραστώ για λίγο».

cler

Στο παρελθόν η ηθοποιός είχε πεί ότι: «Είναι… ανθρώπινο ον, το οποίο προκαλεί προφανή ανακούφιση», ανέφερε (με χιούμορ) σχετικά με το μωρό εν αναμονή η Ντέινς για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι «αισθάνεται όμορφα και ισορροπημένη».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Ντέινς είναι τυχερή που παρά την εγκυμοσύνη της μπόρεσε να συνεχίσει μέχρι σήμερα τα γυρίσματα της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Homeland» υποδυόμενη την Κάρι Μάθισον, μια πράκτορα της CIA που πάσχει από διπολικήδιαταραχή. Κι όσο για τη συνέχεια; Η ίδια ελπίζει ότι κάπως θα «μαγειρευτεί» το σενάριο ώστε να συνεχίσει την πετυχημένη της συμμετοχή.

Η Ντέινς έκανε φέτος δυναμικά την επιστροφή της με το «Homeland». Για τη μοναδική της ερμηνεία κέρδισε δικαίως μία Χρυσή Σφαίρα, καθώς και μια υποψηφιότητα για βραβείο EMMY.

Η Κλερ Ντενς και ο Χιου Ντάνσι παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Evening» του 2007.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: instagram @clairedanes