Έπιασαν όλα τα κανάλια στον ύπνο - Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έπιασαν όλα τα κανάλια στον ύπνο - Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα

Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz, παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και "ξεγέλασαν" τους δημοσογράφους και τον χώρο της δημοσιότητας. Να θυμήσουμε ότι χθες παντρεύτηκε και με πολιτικό γνωστός τραγουδιστής στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ ποιος είναι).

Το ζευγάρι που ξεγέλασε με κάποιο τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας, επαγγέλονται στον χώρο της μουσικής και της υπυκριτικής. Ο ένας είναι γιός ενός γνωστού μουσικού συνθέτη και εκείνη είναι ηθοποιός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» που έκανε γνωστή την είδηση του γάμου, και του δημοσιογράφου, Νίκου Νικόλιζα, τα ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά, στη Μητρόπολη Τολωφώνα Φωκίδας, έχοντας κοντά τους φίλους και συγγενείς.

Αυτό είναι το ζευγάριπου παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα

Ο λόγος για τον... Νίκο Κουρή και την Γωγώ Φακού!

Ο Νίκος Κουρής, γιος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του. Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εκλεκτή της καρδιάς του και ηθοποιός, Γωγώ Φάκου έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τουςς, την οποία και συνόδευσε με ένα μήνυμα προς όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

«Με δόξα και τιμή… κυρία Θεοδωράκη λοιπόν!!!! Ήταν όλα παραμυθένια!!!!Εύχομαι έτσι να είναι και η υπόλοιπη ζωή μας… Σας ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους, με κάθε τρόπο, ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε απλόχερα τόση αγάπη!!!» έγραψε.

Η ανάρτηση από τον γάμο τους

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Νίκος Κουρής και η Γωγώ Φάκου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στη Μητρόπολη Τολωφώνα Φωκίδας, σε στενό κύκλο, έχοντας κοντά τους μόνο κάποιους καλούς τους φίλους και συγγενείς. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Μαρία και ο Τάσος Βουτσάς.