«Αν μπορούσα να του μιλήσω στο τηλέφωνο θα του έλεγα να...» - Τα συγκινητικά λόγια του Βασίλη Ζούλια για τον Περικλή Κονδυλάτο στο Survivor All Star

Βγήκε ζωντανά στο Happy Day

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αν μπορούσα να του μιλήσω στο τηλέφωνο θα του έλεγα να...» - Τα συγκινητικά λόγια του Βασίλη Ζούλια για τον Περικλή Κονδυλάτο στο Survivor All Star

Το πρωί της Τρίτης (10/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε μέσα από σύνδεση στο Skype, ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας που πρόσφατα μίλησε για τον μεγάλο εθισμό που έχει ανοιχτά (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός) έκανε λόγο για τον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη του, Περικλή Κονδυλάτο με τα όσα έχουμε δεί μέχρι τώρα στο Survivor All Star.

Στο ριάλιτι επιβίωσης, που στην πρεμιέρα του έφτασε τα νούμερα που έλεγε ο Τριαντάφυλλος ότι θα κάνει (δείτε εδώ πόσο έφτασε) είδαμε τον σχεδιαστή κοσμημάτων να τσακώνεται με το καλησπέρα σας με τον Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Τα σχόλια του Βασίλη Ζούλια για τον Περικλή Κονδυλάτο και το Survivor All Star

Για τη ψυχολογική και συναισθηματική φόρτιση που βιώνει τις πρώτες ημέρες του Survivor All Star ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στο Happy Day, ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής τόνισε για τον φίλο του πως πιστεύει ότι θα παραμείνει στο παιχνίδι και υπανθύμισε ότι αυτό είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης και είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν εντάσεις, τσακωμοί και ίντριγκες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ζούλιας είπε χαρακτηριστικά ότι: «Στο Survivor All Star έρχεσαι πολύ κοντά με τα συναισθήματά σου. Όλοι έχουμε νιώσει απόρριψη στη ζωή μας από κάτι. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα ριάλιτι και πρέπει να υπάρχει ένταση. Δεν εννοώ τεχνηέντως ότι προβάλλονται κάποια πράγματα» είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Αν μπορούσα να του μιλήσω στο τηλέφωνο θα του έλεγα να κρατάει δυνατά και ο κόσμος θα σε ψηφίσει. Ό,τι κι αν γίνει, για καλό θα είναι. Έτσι πήγε στο παιχνίδι, είπε ότι μπορεί να μείνει μία εβδομάδα, μπορεί να μείνει έναν μήνα» πρόσθεσε ο Βασίλης Ζούλιας για τον Περικλή Κονδυλάτο.

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor All Star

Σε άλλα νέα, όμως, μετά τον καβγά του Περικλή με τον Τάκη Καραγκούνια, ο πρώτος ξέσπασε στην κάμερα του παιχνιδιού φωνάζοντας για συμπαίκτριά του: «Είσαι βλαμμένη;», επειδή του εξήγησε πως θα το ψήφιζε στο συμβούλιο λόγω της επίδοσής του (δείτε εδώ ποιος θα βγει υποψήφιος τελικά). Ο λόγος για την Μελίνα Μεταξά.

Ο ίδιος διαφωνεί με την άποψή της, διότι δεν μπορεί να κρίνει κανείς, κατά την γνώμη του, κάποιον από ένα μόνο race και γι' αυτό "τα πήρε". Εκείνη, βέβαια, φαίνεται ότι τα βρήκε σκούρα, γενικότερα, καθώς προσπαθούσε να μιλήσει στην ομάδα της και κανένας δεν την άκουγε.