Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του μπέμπη

Γεμάτο ζώα και δέντρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η παρουσιάστρια την περασμένη εβδομάδα έφερε στον κόσμο το γιο τους, καρπό του έρωτα τους που ήρθε για να τους ενώσει ακόμη περισσότερο.

Ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο (δείτε φωτογραφίες με το νυφικό και τους καλεσμένους) και τώρα έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι τους.

Το σπίτι Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή... Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει (δείτε το εσωτερικό του σπιτιού). Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα πρώτα λόγια της νέας μανούλας με τα δάκρυα να κυλάνε από τα μάτια της.

Έχοντας λοιπόν από εκείνη την ημέρα επιστρέψει στο σπίτι τους, ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του μπέμπη τους. Δεν χρειάστηκε να το έχουν ήδη έτοιμο, καθώς ειδικά τις πρώτες ημέρες το νεογέννητο κοιμάται στο δωμάτιο των γονιών για να υπάρχει έλεγχος.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία κατά την διάρκεια των ετοιμασιών του δωματίου το οποίο όπως βλέπουμε θα έχει θέμα την ζούγκλα.

Η νέα μανούλα επιστρέφει σιγά σιγά στην καθημερινότητα της με αλλαγές βέβαια και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μάλιστα, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στο προφίλ της στην οποία ποζάρει στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της ολόγυμνη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σπίτι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παιδικό δωμάτιο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παιδί

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παιδικό δωμάτιο