Την κρατούσε για το τέλος - Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου λίγες ημέρες πριν γεννήσει

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά και έχει βουίξει όλος ο τόπος. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε την εδώ να ξεσπά σε κλάματα έξω από το μαιευτήριο) και απολαμβάνει τις πρώτες της στιγμές δίπλα στο μωρό της, τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο γυναικολόγος της ίδιας, Παναγιώτης Ψαθάς, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 2,800 γραμμάτια στις 3/1 το μεσημέρι με καισαρική. Η πρώην παρουσιάστρια είναι άριστα στην υγεία της όπως και το μωράκι της. Μάλιστα, η νέα μανούλα είναι εντελώς καλά και ξεκίνησε αμέσως να περπατάει, όπως και να θηλάζει τον μπέμπη της.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την εγκυμοσύνη της

Την Κυριακή 8/1 πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση μετά από τον τοκετό και στην ανάρτησή της, λοιπόν, παρουσιάζεται η ίδια ολόγυμνη με την κοιλιά τούρλα, στην αγκαλιά του καλού της, ο οποίος είναι ημίγυμνος και η φράση που σημείωσε στην λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα λέει όλα.

«Το θαύμα της ζωής», έγραψε χαρακτηριστικά και οι αντιδράσεις και τα like "έπεσαν βροχή" για την νεαρή μανούλα που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος

Την Δευτέρα 9/1, η ίδια δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία μέσα από το προφίλ της, κατά την οποία αυτή τη φορά παρουσιάζεται μόνη της, ξανά ολόγυμνη, κρύβοντας το στήθος της με τα χέρια της. Η εγκυμοσύνη είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή μίας γυναίκας και η παρουσιάστρια φαίνεται πως θέλει να θυμάται κάθε στιγμή, γι' αυτό και πραγματοποίησε αυτή την επαγγελματική φωτογράφιση.

Οι αναρτήσεις της αυτές προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις από το κοινό, κάτι που έκανε την Κατερίνα Καινούργου να ξεσπάσει στον αέρα του ALPHA εξαιτίας της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου