«Μου επιβεβαιώθηκε ότι εμπνέω μία...» - Η αποκάλυψη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου με την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου επιβεβαιώθηκε ότι εμπνέω μία...» - Η αποκάλυψη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου με την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Το πρωί της Τρίτης (10/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου. Ο πρώην συνεργάτης και πολύ καλός φίλος της παρουσιάστριας που το γνωστοποιήσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ την ανάρτηση της) μίλησε για αυτήν και τηνγνώμη που έχει για τον ίδιο, αλλά και μερικά από τα λόγια που έχουν ανταλλάξει για την εγκυμοσύνη.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με το που δημοσιοποιήθηκε η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου έκανε μια όλο αγάπη ανάρτηση για την αυτήν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό του. Αυτό που με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή και μπορεί να κατάφερα να το κρατήσω επτασφράγιστο επί μήνες (ούτε σε συγγενείς ή “φίλους εκτός χώρου” για σιγουριά ) αλλά είχα συνεχώς το νου μου.

Μη μου ξεφύγει τίποτα ή ακόμα χειρότερα, μην καρφωθώ σε καμιά συνέντευξη. Τώρα λοιπόν: “φτου ξελευτερία” που λέει ο λόγος! Μπορεί “να βγει, να το φωνάξει, να το πει” κι οι υπόλοιποι να μην “φέρουμε” το μυστικό. Έγινε το outing!

Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα... Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της -ή θα της- προκύπτει. Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί. Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές».

Η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

Νέες αποκαλύψεις από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για την Ιωάννα Μαλέσκου και την εγκυμοσύνη της

Μπορεί να γνώριζε εδώ και καιρό την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά κράτησε καλά φυλαγμένο το μυστικό της καλής του φίλης. Ο λόγος για τον.... Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός αποκάλυψε στο Happy Day ότι ήξερε για την εγκυμοσύνη από τον Σεπτέμβρη και ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που το έμαθαν. Ακόμη, έκανε λόγο για την εμπιστοσύνη που έχει η Ιωάννα Μαλέσκου σε αυτόν και αυτός είναι ο λόγος που το γνώριζε εξ' αρχής.

«Μου επιβεβαιώθηκε ότι εμπνεύω μία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι κυρίως φιλική. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν τον Σεπτέμβριο.

«Είχαμε βρεθεί ήταν να πάμε κάπου και εκεί πέρα μου το εκμυστηρεύθηκε το χαρμόσυνο γεγονός. Για να είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσω το μυστικό δεν το είπα ούτε σε συγγενείς ούτε σε φίλους».