Μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού Κωνσταντίνος Εμμανουήλ & Νάνσυ, αντάλλαξαν "καυτά" φιλιά μέσα στη δικαστική αίθουσα

Άφωνοι στο πλατό του Super Κατερίνα με τα όσα άκουγαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού Κωνσταντίνος Εμμανουήλ & Νάνσυ, αντάλλαξαν

Στην Ευελπίδων έφτασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφος του μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό και εξύβριση. Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε στα δικαστήρια και μετέφερε όλο το κλίμα.

Η δημοσιογράφος του ALPHA μάλιστα συνάντησε τον beauty artist, λίγο πριν μπει στην αίθουσα και πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση.

Τι συμβαίνει στο δικαστήριο με Εμμανουήλ και Νάνσυ

Όπως αρχικά ανέφερε η δικηγόρος της Νάνσυς, της συντρόφου του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, υπήρχε συμβιβαστική διάθεση και έχουν πέσει οι τόνοι.

«Ξυλοδαρμού; Σε ποιο παραμύθι; Έλα σε παρακαλώ τώρα πρωί πρωί! Φοράω τη βέρα μου και όλα καλά εννοείται τα έχουμε ξαναβρεί» είπε ο Εμμανουήλ ενώ περπατούσε γρήγορα με τον δικηγόρο του.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμέλης δικηγόρος της συντρόφου του αποκάλυψε πως το ζευγάρι έχει διάθεση να τα ξαναβρεί όπως και τελικά... έγινε!

Όπως αποκάλυψε στο τέλος η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα «Αυτή την στιγμή μέσα στην αίθουσα οι δυο τους κάθονται δίπλα δίπλα και συνομιλούν. Μάλιστα, αντάλλαξαν και ένα φιλάκι. Αυτό που έλεγαν πριν λίγες ημέρες φαίνεται πως δεν υφίσταται δηλαδή ότι και οι δυο πλευρές υπέστησαν κακοποιητική συμπεριφορά».

Όπως επίσης, έγινε γνωστό στο πλατό της εκπομπής, η μητέρα της Νάνσυς δεν είναι σύμφωνη στο να τα ξαναβρούν - δείτε την αντίδραση της μπροστά στις κάμερες.

Τι συνέβη στον τσακωμό τους σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο

«Πόσο μηνών είναι; Δυόμισι; Σιγά μην είναι και 5,5! Αφού τον Νοέμβριο κάναμε έρωτα. Πότε πρόλαβε να... πιάσει;» δηλώνει ειρωνικά στην εν λόγω εφημερίδα για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, δείχνοντας πως δεν την πιστεύει πλέον πολύ και συνεχίζει «Σε κάθε περίπτωση αν είναι έγκυος, θα βγούμε μεταξύ μας τι θα κάνουμε με το παιδί μας. Δεν είναι όλα για την δημοσιότητα. Πως γίνεται όμως να την παρακαλάω να μου στείλει την ταυτότητα της εδώ και τρεις μήνες και να μην μου την στέλνει; Της λέω "κοπέλα μου ξέρεις ότι έχουνε αρραβωνιαστεί; Μου λες πως έχεις ένα παιδί στην κοιλιά σου αλλά δεν μου δείχνεις την ταυτότητα σου;" Που ξέρω εγώ ποια είναι τελικά;» - δείτε πως είχαν ανακοινώσει από κοινού την εγκυμοσύνη.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει καταγγείλει πως η σύντροφός του τον χρησιμοποιούσε για την δημοσιότητα ενώ την κατήγγειλε και εκείνος για βίαιη συμπεριφορά και η υπόθεση τους θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

«Εκείνη με έσπασε στο ξύλο σαν να ήταν άντρας» δηλώνει στην Espressο.

«Η κοπέλα είναι τρελή και εμμονική, έχει πρόβλημα. Μετά την Αγγλία, όπου πήγα εγώ για ένα μήνα για να μείνω μαζί της, ήρθε τώρα εκείνη στην Ελλάδα να κάνουμε μαζί γιορτές. Ενώ όμως είχαμε συμφωνήσει να σταματήσει να με ζηλεύει παθολογικά, εκείνη δεν το έκανε. Απεναντίας, επενέβαινε στα επαγγελματικά μου, μου έλεγε "αν κάνεις εκπομπή θα είμαι κι εγώ μαζί σου". Μιλάμε για ακραία πράγματα», αποκαλύπτει.

Όσον αφορά τον τσακωμό που τους έστειλε στα δικαστήρια, εξομολογείται:

«Ήρθε από τα Χανιά μια 15χρονη fan μου στην Αθήνα για να με δει μαζί με του γονείς της και συναντηθήκαμε όλοι μαζί, αλλά η Νάνσυ ζήλεψε ακόμη και το ανήλικο. Λογομαχήσαμε έντονα και της είπα "πάρει τα πράγματα σου και φύγει πριν μπει το 2023. Δεν σε θέλω. Μου έκανε μαύρα τα Χριστούγεννα, δεν θα μου κάνεις μαύρη και την Πρωτοχρονιά". Με το που της λέω όμως "χωρίζουμε" μου ρίχνει δυο μπουνιές στα μάτια και μου τα σκίζει, οι βολβοί μου έγιναν κατακόκκινοι., ενώ χτυπήθηκε και η μύτη μου και έτρεχε αίμα.

Μου ρίχνει και μια κλοτσια στα αχαμνά με αποτέλεσμα να λυγίσω από τον πόνο. Πάω τότε εγώ να την πιάσω από το τζάκετ για να αμυνθώ, αλλά φεύγει από το υπνοδωμάτιο και τρέχει στο σαλόνι. Την ακολουθώ αλλά εκείνη βρίσκει το μπολ με το νερό του σκύλου και το ρίχνει όλο πάνω μου. Την κυνηγαώ γύρω από το τραπέζι για να την σταματήσω αλλά προλαβαίνει και κλειδώνεται στο δωμάτιο όπου είχα μέσα το σκυλί και το κινητό μου. Της χτυπούσα μια ώρα την πόρτα να μου ανοίξει και δεν άνοιγε».

«Πέρασα αυτόφωρο χωρίς χειροπέδες πήγα στο ΑΤ, έδωσα κατάθεση και μετά πήγα στο νοσοκομείο όπου έμεινα για επτά ώρες. Έκαναν υπέρηχο και αξονική στην κοιλιά, τις ίδιες εξετάσεις και στο κεφάλι. Εξετάστηκα από ΩΡΛ και οφθαλμίατρο, έκανα ακτινογραφίες στο θώρακα και περιμένω τα αποτελέσματα».