«Ήθελα να πάρω τον Δημήτρη, αλλά λέω...» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για το μωράκι της Ιωάννας Τούνη

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήθελα να πάρω τον Δημήτρη, αλλά λέω...» - Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για το μωράκι της Ιωάννας Τούνη

Το πρωί της Τρίτης (10/1) ήρθε στην ζωή ο πρωτότοκος γιός της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου και προτίμησαν να μείνουν για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χθες το βράδυ (9/1) η Super Κική μέσα από ένα της ηχητικό (δείτε το εδώ) είχε μπερδέψει τους ακόλουθους της και όλοι νόμιζαν ότι είχε γεννήσει η γνωστή επιχειρηματίας, αλλά σήμερα νωρίς το πρωί ήρθε στην αγκαλιάτης επιτέλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη λίγο μετά αφότου γέννησε το μωράκι της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση, κάνοντας παράκληση στους δημοσιογράφους να μην την παίρνουν συνεχώς τηλέφωνα. Γενικά υπήρχε έντονη δραστηριότητα από τότε που μπήκε στο μαιευτήριο και μέχρι η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε δημόσια.

Μάλιστα, ανέφερε πως δεν θέλουν μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάνουν κάποια δήλωση.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο.

ωάννα Τούνη

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το πρωί, λοιπόν 10/1 η Κατερίνα Καινούργιου με την σειρά της ευχήθηκε στο αγαπημένο ζευγάρι για τον γιό τους. Μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» από την συχνότητα του Alpha, μίλησε και τους ευχήθηκε να είναι γεροί και δυνατοί και φυσικά αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε η επιχειρηματίας για τους δημοσιογράφους, ότι ένα τηλέφωνο και γενικά μια επικοινωνία, μπορεί να παρεξηγηθεί.