«Ο θρησκευτικός θα γίνει μαζί με...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου μετά το γάμο του

Φανερά ευτυχισμένος!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο θρησκευτικός θα γίνει μαζί με...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου μετά το γάμο του

Το πρωί της Δευτέρας (10/1) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι αποκλειστικές δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου, λίγα λεπτά μετά τον γάμο του, με την Λαμπρινή Πλεύρη. Ο γνωστός τραγουδιστής, που είχε επισκεφτεί πρόσφατα με την πλέον σύζυγο του τον οίκο μόδας, για την πρόβα νυφικού (δείτε εδώ φωτογραφίες) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Mega για τον γάμο του, που έγινε χθες Δευτέρα, στην Θεσσαλονίκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί και έτσι ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου. Μέσα από τον δημοφιλή ανώνυμο λογαριασμό στο instagram, Soula Glamourous έγινε γνωστή η είδηση για τον γάμο του τραγουδιστή με την αγαπημένη του. Όπως λέει και η διαχειρίστρια του λογαριασμού, χάρης στους "πράκτορες" της έβγαλε λαβράκι.

Ο Αρσενίου με την Πλεύρη στο δημαρχείο

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου μετά τον γάμο του

Ο Σάκης Αρσενίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», λίγο μετά τον πολιτικό γάμο του με την Λαμπρινή. Φανερά ευτυχισμένος, διαβεβαίωσε τους πάντες ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε και οτι σε λίγο καιρό θα δούμε και τον θρησκετικό τους γάμο, αλλά δεν θα αποκαλύψει πότε θα γίνει, για ευνόητους λόγους.

Επιπλέον, είπε ότι το κοριτσάκι του, εννοόντας την αγαπημένη του σύζυγο και ότι αναμένουν το μωράκι τους σε λίγους μόνο μήνες και συγκεκριμένα τον Μάρτιο. Τέλος, αποκάλυψε ότι μετά τον γάμο πήγαν να φάνε όλοι μαζί, οικογενειακά και μόνο.

«Όλα μια χαρά! Τα διαδικαστικά έγιναν. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Πρώτα ο Θεός. Είμαστε καλά, το κορίτσι μου είναι καλά. Δεν θα σας πω πότε θα γίνει ο γάμος. Το μωράκι θα έρθει τον Μάρτιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Θα πάμε να φάμε οικογενειακά μετά τον γάμο» δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου.