Κωνσταντίνος Δανιάς: Η πρώτη ανάρτηση του συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Τι έγραψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί για όλες τις εγκυμοσύνες αρχικά να είχε βγει φήμη, ωστόσο για την Ιωάννα Μαλέσκου δεν είχε ακουστεί απολύτως τίποτα. Η παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε πως αντέδρασε η οικογένεια της στην είδηση).

Μάλιστα, το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό με την παρακάτω φωτογραφία και γράφοντας στην λεζάντα της:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!».Ιωάννα Μαλέσκου

Η ανάρτηση του συντρόφου της Μαλέσκου, Κωνσταντίνου Δανιά

Ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους, ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

Άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον σύντροφο της είναι πως του αρέσει να βγαίνει για καφέ και πότο, να κάνει βόλτες στη Μαρίνα Φλοίσβου και τη λίμνη Βουλιαγμένης.

Μιλώντας πριν από καιρό στο nou-pou.gr, ο Κωνσταντίνος Δανιάς είχε αναφέρει πως «μπορεί να μην έχω θέα, να μην έχω κήπο αλλά έχω μια υπέροχη πλατεία έξω από το σπίτι και το γραφείο μου στη Δάφνη που περνώ (πολύ σημαντικές) στιγμές χαλάρωσης με τα 3 σκυλιά μου και τη γάτα μου, κάνοντάς τα να νιώθουν ότι είναι μόνιμα στην επαρχία, οπού και μεγάλωσα»

«Μεγάλωσα στη Μυτιλήνη, σε ένα σπίτι όπου η φιλοζωία ήταν τρόπος ζωής, περιτριγυρισμένος από τετράποδους φίλους που μου δίδαξαν από την παιδική μου ηλικία τις σπουδαίες αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης, της αφοσίωσης, της συντροφικότητας. Στην πορεία της ζωής μου κατάλαβα συνειδητά πια, πως η επαφή μου με τα ζώα με κάνει κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο και ακριβώς αυτή η πεποίθησή μου μετουσιώθηκε σε δημιουργία μέσα από την εταιρία μου, με την επωνυμία Dani Dogs” είχε δηλώσει, προσθέτοντας πως “Η Dani Dogs δεν είναι απλά μια εταιρία αλλά ένα προσωπικό όραμα που θέλησα να μοιραστώ, ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά μέσα από την αγάπη και την σχέση μου με τους πιστούς μας τετράποδους συντρόφους»

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Δανιάς διαφορά ηλικίας

Και ενώ ο ίδιος κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν από μερικές ώρες έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Ωστόσο, επειδή δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπικό του ζωή δεν θέλησε να κάνει αναφορά στην εγκυμοσύνη, αλλά στα επαγγελματικά του, αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία.