«Δεν ήθελε να το πιστέψει...» - Έτσι αντέδρασε η οικογένεια της Μαλέσκου με την εγκυμοσύνη της

Ποικίλες οι συμπεριφορές, που έλαβε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
imaleskou - instagram
imaleskou - instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου - χωρίς βέβαια να το ξέρει το κοινό - καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, συμπληρώνοντας την ευτυχία της με τον Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για εκείνον).

Η παρουσιάστρια απουσιάζει εδώ και λίγους μήνες από τα τηλεοπτικά και πλέον η αποχή της αυτή μπορεί να εξηγηθεί πολύ διαφορετικά μετά την πολύ γλυκιά ανάρτηση, που έκανε στο λογαριασμό της στο instagram.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα».

Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Μαλέσκου

Στη συνέχεια τα σχόλια έπεσαν βροχή και σιγά σιγά άρχισε να γίνεται γνωστό, πως πολλά πρόσωπα από τα μέσα γνώριζαν για τα ευχάριστα, ωστόσο κράτησαν σιγή ιχθύος θέλοντας να προστατέψουν αυτό το τόσο όμορφο γεγονός.

Και ενώ η εγκυμονούσα πλέον Ιωάννα περνάει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο κάνοντας γυμναστική, τη Δευτέρα 9/1 έκανε τη δεύτερη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση, με την οποία εξηγούσε τα συναισθήματα της οικογένειας της μετά από όσα της προέκυψαν.

H νέα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές». Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε «καλό όνειρο». Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.