Η διαφορά ηλικίας και το επάγγελμα του - Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Ιωάννας Μαλέσκου

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Ιωάννα Μαλέσκου και η είδηση έπεσε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν πως είναι έγκυος όμως τηρούσαν σιγή ιχθύος, αφού σεβάστηκαν το γεγονός πως δεν θέλει να αποκαλύψει ακόμη τίποτα.

Βέβαια, αποκάλυψε τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας και για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Οι ευχές των διάσημων της τηλεόρασης έπεσαν σαν την βροχή!

Η παρουσιάστρια είναι μαζί με τον αγαπημένο της από τον το 2021 και σήμερα μετράνε περίπου ενάμιση κοινής πορείας. Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να κρατούσαν κρυφό τον έρωτα τους, ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα σχόλια που έκαναν ο ένας στον άλλον στα social media "πρόδωσαν" την αλήθεια.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου που θα τον κάνει μπαμπά

«Είμαι καλά. Δεν θέλω να βάζω ούτε τίτλους ούτε ταμπέλες, γιατί έχουμε καεί γενικότερα από τις ετικέτες, από τους τίτλους αυτού του τύπου. Εμένα μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να είναι καλά και ζευγάρια να είναι καλά», είναι οι μόνες δηλώσεις της Ιωάννας μέχρι σήμερα για τον αγαπημένο της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, ζει τον έρωτα της μακριά από όλους και από όλα για αυτό κιόλας αποφάσισε λογικά να αποκαλύψει μόνη της την εγκυμοσύνη της, παρά να την σχολιάσουν στην τηλεόραση.

Στο πλευρό της συνεχώς είναι ο σύντροφός της, ο οποίος είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους, ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Τα τελευταία χρόνια μένει στη Δάφνη Αττικής, και σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας τους, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γεννημένη 14 Φλεβάρη του 1989 και είναι 34 ετών, ενώ όπως έχει κυκλοφορήσει ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι 37 ετών.

Άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου είναι πως του αρέσει να βγαίνει για καφέ και πότο, να κάνει βόλτες στη Μαρίνα Φλοίσβου και τη λίμνη Βουλιαγμένης.

Μιλώντας πριν από καιρό στο nou-pou.gr, ο Κωνσταντίνος Δανιάς είχε αναφέρει πως «μπορεί να μην έχω θέα, να μην έχω κήπο αλλά έχω μια υπέροχη πλατεία έξω από το σπίτι και το γραφείο μου στη Δάφνη που περνώ (πολύ σημαντικές) στιγμές χαλάρωσης με τα 3 σκυλιά μου και τη γάτα μου, κάνοντάς τα να νιώθουν ότι είναι μόνιμα στην επαρχία, οπού και μεγάλωσα»

«Μεγάλωσα στη Μυτιλήνη, σε ένα σπίτι όπου η φιλοζωία ήταν τρόπος ζωής, περιτριγυρισμένος από τετράποδους φίλους που μου δίδαξαν από την παιδική μου ηλικία τις σπουδαίες αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης, της αφοσίωσης, της συντροφικότητας. Στην πορεία της ζωής μου κατάλαβα συνειδητά πια, πως η επαφή μου με τα ζώα με κάνει κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο και ακριβώς αυτή η πεποίθησή μου μετουσιώθηκε σε δημιουργία μέσα από την εταιρία μου, με την επωνυμία Dani Dogs” είχε δηλώσει, προσθέτοντας πως “Η Dani Dogs δεν είναι απλά μια εταιρία αλλά ένα προσωπικό όραμα που θέλησα να μοιραστώ, ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά μέσα από την αγάπη και την σχέση μου με τους πιστούς μας τετράποδους συντρόφους»

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Δανιάς διαφορά ηλικίας