Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και τα σχόλια των Ελλήνων celebrities

Διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/imaleskou
Instagram/imaleskou

Το Σάββατο η Ελένη Τσολάκη μέσα από το Open Weekend έκανε ένα quiz για μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια που είναι έγκυος και συγκεκριμένα διανύει τους πρώτους μήνες κύησης. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε όνομα, λέγοντας πως θα το αποκαλύψει η ίδια όταν το θελήσει. Η παρουσιάστρια αυτή λοιπόν, είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το γεγονός έκανε γνωστό μια ημέρα αργότερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, γράφοντας στη λεζάντα της:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!».

Η νέα φωτογραφία της Μαλέσκου από την εγκυμοσύνη της και οι ευχές των celebrities

Όπως ήταν λογικό για πολλούς η είδηση έσκασε σαν "βόμβα" καθώς δεν γνώριζαν τίποτα, αφού όσοι ήξεραν για την εγκυμοσύνη σεβάστηκαν την επιθυμία της και δεν είπαν τίποτα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να της ευχηθούν ήταν η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου και πολλοί πολλοί άλλοι.

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος σχόλια instagram

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος ευχές διασήμων

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε και δεύτερη φωτογραφία στην οποία πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα κρατώντας την τρυφερά.

Να σημειώσουμε πως οι εγκυμοσύνες και οι γέννες στην Ελληνική showbiz είναι πολλές. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο μαιευτήριο.

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος