Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη η Ελένη Τσολάκη στον αέρα του Open Weekend

Ποια παρουσιάστρια είναι έγκυος και θα το αποκαλύψει μέσα στις επόμενες ημέρες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη η Ελένη Τσολάκη στον αέρα του Open Weekend

Γεμάτη εκπλήξεις είναι σήμερα Σάββατο 7/1 η θεματολογία της εκπομπής Open Weekend. Λίγο μετά τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με δάκρυα στα μάτια για την γέννα της, η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε μια νέα εγκυμοσύνη στην Ελληνική showbiz.

Αποκάλυψε πως πρόκειται για μια παρουσιάστρια πολύ γνωστή στο χώρο της τηλεόρασης την οποία συζητήσαμε πολύ ειδικά τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα πολύ δροσερό κορίτσι και σίγουρα η είδηση πως περιμένει παιδάκι θα "σκάσει σαν βόμβα" στην ελληνική showbiz.

Η νέα εγκυμοσύνη στην showbiz που αποκάλυψε η Τσολάκη

Φέτος μετράμε πολλά γέννες και εγκυμοσύνες! Ήδη η Μαίρη Συνατσάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν φέρει στον κόσμο τα μωράκια τους, ενώ από μέρα σε μέρα περιμένουμε την Ιωάννα Τούνη. Από την άλλη η Ελένη Φουρέιρα βλέπει την κοιλίτσα της να μεγαλώνει.

«Θα πάμε σε μια εγκυμοσύνη, σε quiz με απάντηση. Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα, πρόκειται για μια εγκυμοσύνη γνωστής παρουσιάστριας η οποία είναι στους πρώτους της μήνες. Εκείνη θα επιλέξει πότε θα το μοιραστεί με τον κόσμο όταν θα αισθανθεί έτοιμη και ασφαλείς», αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη.

Τότε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας την ρώτησε αν είναι όντως γνωστή, με την παρουσιάστρια να λέει πως «είναι κανονικά γνωστή τα τελευταία χρόνια την συζητάμε κάθε χρόνο».

Και συνέχισε «H αλήθεια είναι πως στα αυτιά μου η πληροφορία ήρθε πολύ νωρίς. Επειδή είναι πολύ λεπτό το θέμα όπως καταλαβαίνεται δεν μπορείς να το μοιραστείς έτσι με τον κόσμο. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό το νέο. Είναι ένα πολύ νέο και δροσερό κορίτσι».