Με την κοιλιά τούρλα στο γυμναστήριο - Το βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δεν κόβει τις συνήθειές της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με την κοιλιά τούρλα στο γυμναστήριο - Το βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Ιωάννα Μαλέσκου, το βράδυ της Κυριακής 8/1 ανακοίνωσε πως σύντομα θα γίνει μαμά στο πρώτο της παιδί (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της και η διαφορά ηλικίας τους) και σόκαρε το πανελλήνιο, καθώς κανείς δεν γνώριζε τι συνέβαινε στη ζωή της μετά την απομάκρυνση από την τηλεόραση και τις σχετικά αραιές αναρτήσεις της στα social media (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της).

Η ίδια, λοιπόν, ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει γυμναστική με την κοιλιά τούρλα

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και οι ευχές άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Ιωάννα Μαλέσκου

Την επόμενη ημέρα, ωστόσο, πριν καλά καλά ο κόσμος αρχίσει να χωνεύει τα νέα δεδομένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά βίντεο στο προφίλ της, όπου δείχνει ποια είναι η νέα της καθημερινότητα. Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό πως πάντα της άρεσε η γυμναστική και πάντα ασχολούταν εντατικά με κάποιο άθλημα, επομένως δεν φαίνεται περίεργο που δεν θέλησε να σταματήσει να γυμνάζεται ακόμα και στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Έκανε πιλάτες, λοιπόν, με την κοιλιά τούρλα, με το κοινό να την αποθεώνει για το κουράγιο και την δύναμή της.