«Είναι πέντε μηνών και δεν...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Όλα όσα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι πέντε μηνών και δεν...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Το πρωί της Δευτέρας (9/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου, που ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε εδώ την όλο γλύκα ανάρτηση της).

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, έκανε λόγο στους μήνες που κυοφορεί η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αλλά και στην τελευταία τους συνάντηση.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ιωάννα Μαλέσκου και την εγκυμοσύνη της

Τις ευχές της στην Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να στείλει σήμερα το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον αέρα της εκ[πομπής της, «Happy Day».

Η παρουσιάστρια του Alpha, αναφέρθηκε στους μήνες που είναι έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου και στον ότι το κρατούσε καλά φυλαγμένο το μυστικό της εγκουμοσύνης της, καθώς όπως είπε στην συνέχεια την είχε συναντήσει πριν από λίγους μήνες ότι την είχε συνατήσει σε μια εκδήλωση και δεν φαινόταν καθόλου η κοιλίτσα της μελλοντικής μανούλας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι πέντε μηνών έγκυος. Είναι στην καλύτερή της φάση και το είχε κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Εγώ έτυχε και την είδα πριν κάνα δίμηνο σε ένα event και δεν φαινόταν τίποτα. Με το καλό, είναι μια κούκλα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και ότι η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην αρχή τους 5ου μήνα.

Η δεύτερη ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Όπως ήταν λογικό για πολλούς η είδηση έσκασε σαν "βόμβα" καθώς δεν γνώριζαν τίποτα, αφού όσοι ήξεραν για την εγκυμοσύνη σεβάστηκαν την επιθυμία της και δεν είπαν τίποτα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να της ευχηθούν ήταν η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου και πολλοί πολλοί άλλοι.

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος σχόλια instagram

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος ευχές διασήμων

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε και δεύτερη φωτογραφία στην οποία πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα κρατώντας την τρυφερά.

Να σημειώσουμε πως οι εγκυμοσύνες και οι γέννες στην Ελληνική showbiz είναι πολλές. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο μαιευτήριο.

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος