«Συνεχίζει να υποτιμά εμένα και την εκπομπή, χρησιμοποιώντας τον...» - Χαμός μεταξύ Κουτσελίνη και Κούγια

Δίχως τέλος η αντιπαράθεσή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Συνεχίζει να υποτιμά εμένα και την εκπομπή, χρησιμοποιώντας τον...» - Χαμός μεταξύ Κουτσελίνη και Κούγια

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η αντιπαράθεση του Αλέξη Κούγια με εκπομπές και πρόσωπα όπως η Ζήνα Κουτσελίνη (δείτε εδώ τι συνέβη). Συγκεκριμένα, η εκπομπή της έπαιξε τον διάλογο του Πέτρου Κουσουλού στον ρ/σ των Παραπολιτικών με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κούγια - Κουτσελίνη

Ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν καταφέρθηκε εναντίον του Γρηγόρη Λέων λέγοντας ότι όχι απλώς τον γνωρίζει αλλά τον έχει συνεχώς στα δικαστήρια.

«Τον έχω τεχνικό σύμβουλο, των πελατών μου βέβαια, εγώ τον έχω προτείνει, βεβαίως δεν έχει δικαιωθεί ποτέ και δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα στις υποθέσεις τις δικές του από τις τεχνικές του γνωμοδοτήσεις και την υπόθεση του Χέντερσον (σσ του αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε στην Ζάκυνθο). και σε πολλές άλλες υποθέσεις και στην υπόθεση Πετζετάκι αν θυμάστε, ποτέ η ιατροδικαστική του άποψη δεν στάθηκε στο δικαστήριο. Εν αντιθέσει με τις ιατροδικαστές κύριες Τσιόλα, Τσάκωνα, τον κύριο Τσαντίρη που όλες οι απόψεις τους έχουν σταθεί στα δικαστήρια.

Καλείτε ένα άνθρωπο που είναι παντελώς άσχετος με τις δικογραφίες, δεν έχει δώσει ποτέ ένα όρκο πραγματογνώμονα στις συγκεκριμένες δικογραφίες, δεν έχει προταθεί καν ως τεχνικός σύμβουλος ούτε από την υποστήριξη κατηγορίας ούτε από την υπεράσπιση και τον καλείτε μόνον αυτόν.

Προτιμήσατε να πάτε σε αυτή τη φοβερή εκπομπή (σ.σ. της Ζήνας Κουτσελίνη) παρά να έρθετε σε αυτή την ιερή στιγμή» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος στον Πέτρο Κουσουλό για τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου.

Τότε, η Ζήνα Κουτσελίνη, φανερώς ενοχλημένη είπε: «Ο κ. Κούγιας συνεχίζει να υποτιμά εμένα και την εκπομπή, ακόμη χρησιμοποιώντας το θάνατο ενός ανθρώπου λέγοντας ότι προτίμησες να είσαι εσύ σε αυτή την εκπομπή παρά να είσαι εκεί και να κλαις».