Παναγιώτης Τζένος: Το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο - Όλοι όσοι παραβρέθηκαν

Που κηδεύτηκε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Τζένος: Το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο - Όλοι όσοι παραβρέθηκαν

Το πρωί της Τρίτης (10/1) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου. Ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος των «Παραπολιτικά» που την είδηση του θανάτου του γνωστοποιήθηκε από μια πρωινή εκπομπή (δείτε εδώ από ποιον) σήμερα το πρωί κηδεύτηκε.

Η κηδεία του δημοσιογράφου, Παναγιώτη Τζένου, τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών με την ταφή του να πραγματοποιείται στην Κέρτεζη Καλαβρύτων.

Οι λεπτομέρειες της κηδείας του Παναγιώτη Τζένου και όσοι παραβρέθηκαν

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε στην Πάτρα, στον ναό του Αγίου Ανδρέα, η κηδεία του 46χρονου Παναγιώτη Τζένου. Πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για τη σύζυγό του Ανδριάνα Ζαρακέλη, αντιδήμαρχο Πειραιά και τον γιο τους. Ο Παναγιώτης Τζένος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν με την σύζυγό του στην Πάτρα, μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, στην κηδεία του που έγινε στην Πάτρα το μεσημέρι της Τρίτης (10.01.2023).

Ο Παναγιώτης Τζένος, ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά», άφησε την τελευταία του πνοή στα 47 του έπειτα από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στην Πάτρα.

Στην τελετή, μεταξύ άλλων, παρευρίσκονταν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄ Πειραιώς Γιάννης Μελάς, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελάς και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Το χώρο έχουν κατακλύσει στεφάνια. Μεταξύ των όσουν έχουν στείλει είναι και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΟΣΦΠ.