Εξαντλημένη αλλά πανευτυχής - Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από το μαιευτήριο την ώρα που θηλάζει

Το μήνυμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον τοκετό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι (δείτε το όνομα που θα πάρει). Το ερωτευμένο ζευγάρι ολοκλήρωσε την ευτυχία του και είναι έτοιμο να απολαύσει ως το έπακρον τον νέο του αυτόν ρόλο.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Τούνη λίγο μετά τον ερχομό του γιου της, η οποία όπως φαίνεται είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, ωστόσο όλα πήγαν ευτυχώς καλά.

ωάννα Τούνη

«Ταλαιπωρείται λίγο το κορίτσι, αλλά της στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία Ιωάννα, γιατί είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση. Επειδή είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση και δεν το βλέπουμε το με ένα πόνο να πιάνει η ευχή, που της δώσαμε και έχει ακόμα μπροστά της ώρες, όπως της είπε ο γιατρός της.

Δεν είναι από ώρα σε ώρα, έχει ώρες. Δημήτρη και Ιωάννα βαστάτε γερά. Όλη μας την αγάπη, με το καλό το παιδάκι σας να έρθει. Εμείς θα επικοινωνήσουμε πάλι σε λίγο. Στέλνουμε αγάπη και φιλιά και όλα με το καλό, γιατί μίλησε τώρα η Φένια μαζί του και μας είπε “παιδιά έχουμε δρόμο ακόμα και ταλαιπωρείται η Ιωάννα λίγο". Της στέλνουμε κουράγιο και όλα να πάνε καλά. Όλα θα πάνε, όχι να πάνε καλά», είχε αποκαλύψει η Ναταλία Γερμανού.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, προκειμένου να ευχαριστήσει όλους όσους τους ευχήθηκαν αλλά και να ενημερώσει πως η αγαπημένη του είναι καλά στη υγεία της.

Δημήτρης Αλεξάνδρου μωρό

Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από το μαιευτήριο την ώρα που θηλάζει

Μετά από μερικές ώρες απουσίας, ο γλυκός μπαμπάς επέστρεψε ξανά στα social media και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη την ώρα που θηλάζει τον γιο τους στο δωμάτιο του μαιευτηρίου, την οποία και συνόδεψε με ένα υπέροχο και συγκινητικό κείμενο.

«Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπάω και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω... και την δικιά μου όσο δε πάει! Σεβασμός & αγάπη!!!, έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από το μαιευτήριο την ώρα που θηλάζει