«Εδώ με τα μωράκια μου...» - Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / imaleskou
Instagram / imaleskou

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, συμπληρώνοντας την ευτυχία της με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για εκείνον).

Η όμορφη παρουσιάστρια απουσιάζει εδώ και λίγους μήνες από τα τηλεοπτικά και πλέον η αποχή της αυτή μπορεί να εξηγηθεί πολύ διαφορετικά μετά την πολύ γλυκιά ανάρτηση, που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα».

Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ιωάννα Μαλέσκου

Μάλιστα, η ίδια, λίγες ώρες μετά θέλησε να αποκαλύψει και τις... αντιδράσεις που είχαν τα σκυλάκια της.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές». Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε «καλό όνειρο». Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το μεσημέρι λοιπόν της Τρίτης 10/1, η ίδια δημοσίευσε μερικές νέες της φωτογραφίες, με πρωταγωνίστρια φυσικά την φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά και τους τετράποδους φίλους της.

«Σταμάτησε λίγο η βροχή και είπα να πάμε μια βόλτα για περπάτημα. Εδώ με τα μωράκια μου ???? Baby steps με διπλές αναγνώσεις», έγραψε χαρακτηριστικά.