«Αυτά τα υποκοριστικά είναι...» - Το "καρφί" του Νίκου Μουτσινά στον Τριαντάφυλλο

Έτσι σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτά τα υποκοριστικά είναι...» - Το

Το Survivor All Star σχολίασε σήμερα 10/1 το μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του και εξέφρασε τόσο μερικά παράπονα που έχει ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο «Πρωινό μας» για τους παίκτες, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα και την αλήθεια για την σχέση Βαλαβάνη - Βασάλου.

Αρχικά, ο παρουσιαστής έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του για όσα διαδίδονται από εκπομπές άλλων καναλιών. Συγκεκριμένα, έγινε έξαλλος κατά την διάρκεια της εκπομπής του όταν είδε τον Γρηγόρη Μπάκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αποκαλύπτουν πληροφορίες για το Survivor All Star.

«Μπορώ να πω κάτι; Απευθύνομαι τώρα στις υπόλοιπες εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Για ποιον λόγο θέλετε όλοι να λέτε spoiler για το Survivor, που είναι της καναλάρας; Έκατσα εγώ να κάνω spoiler για το Maestro; Για τον Σασμό; Για το Κόκκινο Ποτάμι; Έκανα spoiler; Όχι, μην κάνετε ρε παιδιά.

Αφού θέλετε, γιατί δεν κάνετε spoiler για άλλες εκπομπές του σταθμού μας; Κάντε για την Άγρια Γη, τον Γλυκάνισο, τη Στοργή. Μην κάνετε καθόλου spoiler. Είναι ωραίο αυτό; Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, παιδιά, γι’ αυτό δεν τα λέω. Άμα τα λένε οι άλλοι, να τα πούμε πρώτοι» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του.

Το "καρφί" του Νίκου Μουτσινά στον Τριαντάφυλλο

Αμέσως μετά λοιπόν αναφέρθηκε στο απόσπασμα με τον Τριαντάφυλλο να αποκαλεί «παιδάκι» τον Κωνσταντίνο Βασάλο, κάτι που τον έκανε να σχολιάσει την στάση του τραγουδιστή και τον δημόσιο λόγο του.

«Αυτά τα υποκοριστικά, να του πούμε και λίγο εδώ, αυτά τα αγοράκι μου, κοριτσάκι μου, Νικολάκη μου αυτά είναι προσβλητικά να ξέρετε, εκτός αν προέρχονται από ερωτικό σύντροφο ή από τος γονείς μέχρι την ηλικία των 7», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.